Pentru a alege cele mai bune deodorante pentru femei, am aruncat o privire peste review-urile facute de femeile din diferite orase ale lumii, am luat in calcul review-urile facute de noi, si am selectat mai apoi sapte tipuri de deodorante care reusesc sa satisfaca pe deplin cerintele doamnelor si ale domnisoarelor. Atentie! Parerile sunt impartite.

Igiena este mai importanta decat hainele pe care le punem pe noi. Igiena este mai importanta decat machiajul si coafura. Igiena este prima noastra carte de vizita.

👉 Deodorant Vichy anti-urme 👉 Deodorant Dove Powder Soft 👉 Deodorant roll-on Bourjois 👉 Antiperspirant spray Mitchum Shower Fresh 👉 Deodorant fara aluminiu Avene Declare Body Care 👉 Deodorant La Roche-Posay Physiologique 👉 Deodorant Adidas Adipure

Asta inseamna ca atunci cand vine vorba de produsul cosmetic care indeparteaza mirosul neplacut de transpiratie, niciuna dintre noi nu ar trebui sa se grabeasca.

Ca sa ajungem la cel mai bun, le incercam aproape pe toate, dar daca esti o norocoasa, s-ar putea sa il ghicesti din prima.

Sau, ca sa iti fie mai usor sa ajungi rapid la cel mai bun, m-am gandit sa ma informez eu putin pentru voi dinaint, sa urmaresc spusele oamenilor care au testat deodorantele si sa selectez, conform acestora, cele mai bune si eficiente deodorante, urmarind criteriile de baza in alegerea unui deodorant eficient, mai ales pe vreme de vara caniculara

Cum alegem cel mai bun deodorant

Asa cum mergi la mai multi doctori pana il gasesti pe cel mai priceput, asa cum stai de vorba cu mai multi preoti pana iti dai seama care are har si ar putea sa te ajute spiritual, asa trebuie sa testezi pe pielea ta un produs pana ajungi la cel care iti face bine. In primul rand ar trebui sa faci diferenta dintre deodorant si antiperspirant - primul este pentru cei care nu transpira prea mult si al doilea pentru cei care au transpiratie excesiva.

Si asa ajungem la intrebarea: care este cel mai bun deodorant pentru mine? Pe piata sunt extrem de multe variante, iar cele mai bune optiuni sunt cele care nu au ca ingrediente parabeni si ftalati, mai ales daca ai pielea sensibila (evita-le pe cele cu alcool). Pentru femei este important ca un deodorant bun sa aiba si un miros placut.

Daca nu ai timp si nici nu vrei sa treci prin toata aceasta "corvoada" si sa stii cont de prea multe detalii, iti las mai jos cinci criterii importante dupa care iti alegi deodorantul antiperspirant:

    Rezistenta timp de cel putin 12 ore Eficienta impotriva transpiratiei Puterea de absorbtie a mirosurilor neplacute Nu lasa urme si pete Raport calitate-pret
Top deodorante si antiperspirante preferate de femei

Asa cum era normal, parerile sunt impartite, insa conteaza foarte mult tipul de piele al fiecarei persoane. Eu una transpir foarte putin si imi rezista deodorantul de dimineata pana seara, in schimb am prietene care au probleme cu transpiratia chiar si in toiul iernii.

Deodorant Vichy anti-urme

Ce caut eu la un deodorant?! Sa nu lase pete. Cel mai bun de pana acum s-a dovedit a fi cel de la Vichy. Si nu sunt singura. Potrivit review-urilor, "este cel mai bun deodorant pe care l-am avut pana acum pentru ca este singurul care nu lasa pete albe pe haine".

Deodorant antiurme Vichy Deodorant Bourjois

Deodorant 48h Mitchum Deodorant spray Dove

Deodorant Dove Powder Soft: cel mai bun raport calitate-pret

Cand vine vorba de raportul calitate-pret, ne indreptam atentia catre cele mai la indemana produse. Despre deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft am aflat ca "este foarte eficient si are un miros delicat, deosebit".

Trebuie sa spun ca am si eu unul acasa si il folosesc dupa fiecare dus, cand vreau sa ma simt ca si cum as fi fost mangaiata de toate florile din lume.

Deodorant roll-on Bourjois: protectie 48 de ore

Deodorantul roll-on Bourjois, cu formula anti-urme galbene si albe, ofera protectie 48h si are un parfum rezistent de boboci de magnolie. "Miros placut si cel mai important: protectie de durata, fata de alte deodorante care m-au dezamagit".

Un plus: colega mea care il foloseste mi-a confirmat cele scrise la rubrica cu review-uri.

Antiperspirant spray Mitchum Shower Fresh: cel mai bun ca putere de absortie a mirosurilor

Cand am citit review-urile pentru antiperspirantul spray Mitchum Shower Fresh, mi-a atras atentia unul in mod special: "Il folosesc la litiera pisicii sau in pantofar si absoarbe perfect mirosurile neplacute...". Si, crede-ma, conteaza mult ca un deodorant antiperspirant sa aiba puterere de absorbtie a mirosurilor neplacute.

Altcineva a scris ca este "un produs foarte bun, isi face treaba foarte bine (desi sunt o persoana foarte activa)". O credem pe cuvant.

Vezi mai multe

Deodorant fara aluminiu Avene Declare Body Care

Mai putin agresiv si extrem de eficient s-a dovedit a fi deodorantul de la Avene Body Care. Este foarte bun pentru pielea sensibila si prin continutul de peste 75% de apa termala, acest deodorant este ideal pentru a evita mirosurile neplacute. Este recomandat pentru ca este foarte eficient impotriva transpiratiei.

Daca nu te-a convins asta, trebuie sa mai stii ca acest antiperspirant are efect protector si calmant pentru piele, asigurand totodata prospetime indelungata.

Deodorant La Roche-Posay Physiologique: perfect pentru pielea sensibila

Inca un exemplu de dedorant foarte bun si recomandat de femei este antiperspirantul Physiologique de la La Roche-Posay. Este placut si preferat mai ales pentru ca nu irita pielea si are grija de aceasta conferind protectie delicata chiar si celor mai sensibile dintre noi.

Acest produs nu include substante chimice si se remarca prin faptul ca are un parfum proaspat si rezistent pana seara.

Deodorant Adidas Adipure pentru persoanele active

Daca esti foarte activa din punct de vedere fizic, trebuie sa stii ca exista un deodorant care acopera orice cerinte. Si acela este Adidas Adipure, un deospray care te poate surprinde placut. Disponibil la un pret redus, acesta are performante ridicate si este extrem de eficient, recomandat de femeile sportive.

Nu lasa urme, daca este lasat sa se usuce si nu irita pielea, chiar daca abia te-ai epilat. Asta pentru ca nu are alcool, nu are aluminiu si are un parfum usor.

Astea sunt doar cateva dintre parerile femeilor despre antiperspirantele pe care le folosesc. Tu ce imi pot spune despre al tau? Ajuta-ne cu o parere!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Syda Productions

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: