Setari Cookie-uri

TRIND Cosmetics, acum si in Romania!

TRIND promoveaza naturaletea si eleganta prin produse ce redau stralucirea si vitalitatea unghiilor.

comunicat de presa

trind
Toate produsele din gama TRIND pot fi aplicate cu usurinta atat acasa, fiind disponibile online, pe www.trind.ro, cat si in centrele de beauty partenere.

“TRIND este un brand cu rezonanta la nivel mondial, ce inregistreaza un succes urias din tara de origine, Olanda, pana in State, Japonia, Malaezia, sau Africa de Sud. Ne dorim ca TRIND sa ajunga in topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste produsele de nail, hand si foot care. TRIND pune accent pe naturalete, frumusete si sanatate, ceea ce noi incurajam”, declara Ana Popescu si Radu Rasadean, cei doi antreprenori care promoveaza brandul olandez in Romania.

Odata cu inaugurarea oficiala pe piata din Romania, TRIND lanseaza editia limitata Boho Vibes Summer 2017, inspirata de peisajele exotice ale plajelor din Ibiza, ale apusurilor de soare, valurilor marii si atmosferei efervescente pe care o emana insula Ibiza.

Citește și:

Boho Summer Vibes by TRIND propune lacuri in nuante surprinzatoare, sofisticate, intense si luminoase, care te duc cu gandul la vara, vacanta, soare, plaja, distractie si relaxare, care infrumuseteaza si fortifica unghiile. Las Dalias (roz pal), Es Vedra (verde deschis), Happy Hippie (light fuchsia), Sunset Ashram (culoarea soarelui la apus), Balearic Blue (albastru turcoaz) si Summer of Love (galben intens) sunt culori vibrante ce debordeaza de energie, indeamna la bucurie si se potrivesc cu pielea bronzata din timpul verii.

Mai multe informatii pe www.trind.ro sau www.facebook.com/TrindRomania

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.