Setari Cookie-uri

Sarbatoreste 60 de ani de frumusete adevarata cu Dove

Dove aniverseaza, la nivel global, 60 de ani de frumusete adevarata, celebrand expertiza in ingrijirea si hidratarea pielii.

comunicat de presa

dove Dove este primul brand care a vorbit despre frumusetea adevarata, despre frumusetea autentica, naturala, unica. Anul acesta, Dove aniverseaza, la nivel global, 60 de ani de frumusete adevarata, celebrand expertiza in ingrijirea si hidratarea pielii. De sase decenii Dove inspira femeile sa-si atinga potentialul maxim de frumusete si le incurajeaza sa considere frumusetea o sursa de incredere, nu de anxietate.

Cu aceasta ocazie, Dove lanseaza o colectie unica de genti pentru cosmetice, in editie limitata. Designul personalizat ilustreaza frumusetea femeilor intruchipata de-a lungul timpului, explorand autenticitatea frumusetii in momente-cheie din istorie.

Conform celui mai recent studiu Dove*, 8 din 10 femei sunt de acord ca, pentru a se simti frumoase, este important sa se simta ele insele si nu sa incerce sa copieze pe altcineva. Astfel de femei au inspirat generatii intregi de-a lungul anilor, devenind simboluri ale frumusetii adevarate, reprezentate si in designul special al colectiei aniversare Dove.

Citește și:

1940 – Post War

Editia dedicata anilor ’40 este reprezentata de un pilot de aeronava militara, definitia frumusetii din acea perioada, ce a creat in timpul razboiului o schimbare de perspectiva, fiind una dintre femeile care activau intr-o arie dominata de barbati.

Setul contine: antiperspirant spray Dove Invisible Dry, gel de dus nutritiv Dove Gentle Exfoliating si lapte de corp Dove Essential Nourishment.

Pret recomandat**: 46.9 lei

1960 – Style

Anii ’60 reprezinta o decada in care s-a renuntat la numeroase tendinte pentru a celebra frumusetea naturala. Editia dedicata acestei perioade aduce la viata stilul “Mod” adoptat de femei, bazat pe inovatie, creativitate, atitudine si un mix intre muzica si moda.

Setul contine: antiperspirant spray Dove Original, gel de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing si lapte de corp Dove Essential Nourishment.

Citește și:

Pret recomandat**: 46.9 lei

1970 – Liberation

Anii ’70 au fost martori ai unei schimbari asupra rolului femeii si a standardelor de frumusete. Editia dedicata prezinta o astfel de femeie, care emana individualitate prin hainele si accesoriile handmade. Aceasta isi sustine principiile, ca parte dintr-un protest pasnic.

Setul contine: antiperspirant spray Dove GoFresh Pear & Aloe Vera si gel de dus Dove GoFresh Pear & Aloe Vera.

Pret recomandat**: 31.9 lei

1980 – Power

Notiunea de femeie de cariera a aparut in societatea contemporana in perioada anilor ’80, femeile ajungand sa aiba pozitii de conducere, destinate anterior exclusiv barbatilor. Sanatatea si felul in care arata au inceput sa influenteze notiunile de frumusete din acea decada, insa editia Dove dedicata anilor ’80 ilustreaza o femeie-simbol: feminina, de succes si detinand controlul asupra propriului viitor.

Citește și:

Setul contine: antiperspirant spray Dove Powder Soft, gel de dus si lotiune de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual.

Pret recomandat**: 46.9 lei

Gama aniversara este completata de un pachet special dedicat barbatilor, care contine antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort, gel de dus pentru corp si fata Dove Men+Care Clean Comfort si sampon Dove Men+Care Antidandruff.

Pret recomandat**: 38.7 lei

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.