Setari Cookie-uri

Silia Hair Concept de la Dr. Kleanthous: Primul tratament profesional pentru par care foloseste puterea ultrasunetelor

Silia Hair Concept, produse dezvoltate in laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania, pentru ingrijirea parului si a scalpului.

comunicat de presa

Silia Hair Concept THAIco SPA anunta lansarea noii game de produse Silia Hair Concept, produse dezvoltate in laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania, pentru ingrijirea parului si a scalpului, cu rezultate chiar si in cazul parului albit din cauza unor anumite afectiuni, a stresului sau tratamentelor agresive.

Bazandu-se pe experienta acumulata in tratamentul alopeciei, Dr. Kleanthous a dezvoltat o terapie la baza careia stau moleculele de suport celular (cell supporting molecules) descoperite in urma cercetarilor biologice. Acestea contin informatii despre capacitatea regenerativa a organismului uman, informatii esentiale pentru mentinerea functiei celulare.

Testate dermatologic, toate produsele SILIA Hair Concept au la baza moleculele de suport celular ca ingredient activ principal. Acesta stimuleaza productia de celule stem restabilind echilibrul natural al scalpului si prevenind caderea parului.

Citește și:

Pentru a optimiza actiunea moleculelor de suport celular, stilistul foloseste terapia prin ultrasunete aplicata cu dispozitivul Sonostar Matrix brevetat de Dr. Kleanthous. Procedura presupune 6 sedinte de tratament, desfasurate pe parcursul a 2 saptamani. Intre sedinte, cat si dupa finalizarea tratamentului, este esential ca produsele SILIA Hair Concept sa fie folosite in rutina zilnica, timp de cateva luni. Terapia cu ultrasunete, insa, se realizeaza exclusiv in saloanele de infrumusetare.

Cele trei produse inovatoare din gama Silia sunt:

Ser pentru cresterea parului: are la baza un complex nutritiv de biominerale ce conserva sanatatea fibrei capilare, conferindu-i rezistenta. Dupa numai cateva saptamani de tratament, numarul firelor de par aflate in cadere va fi vizibil redus. Serul se aplica pe parul uscat, masand usor scalpul prin miscari circulare. Nu necesita clatire. Pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea sa zilnica.

Citește și:

Sampon: repara firul de par deteriorat datorita argininei, un amino-acid esential din compozitia sa. Puterea si elasticitatea fibrei capilare raman vizibil imbunatatite in urma aplicarii. Este un tratament recunoscut, creat sa rezolve o varietate de probleme, cum ar fi: caderea parului, aparitia matretei, sensibilitatea la nivelul scalpului sau carentele nutritive ale fibrei capilare. Se aplica pe parul umed, masand scalpul si lasandu-l, ulterior, sa actioneze timp de 2 minute. Se indeparteaza prin clatire. In primele 4 saptamani de tratament este recomandata utilizarea sa zilnica.

Balsam SILIA cu PH acid (3.0): reface structura firului de par, lasandu-l matasos si usor de pieptanat. Previne eficient stresul oxidativ si deteriorarea fibrei capilare. Se aplica in urma spalarii cu Samponul SILIA, indepartandu-se ulterior prin clatire. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea sa concomitent cu terapia prin ultrasunete.

Citește și:

Produsele din gama SILIA Hair Concept sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, rezultatele lor sunt dovedite clinic si nu prezinta efecte adverse.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.