Setari Cookie-uri

Oglinda, oglinjoara: ce oglinda cosmetica sa alegi pentru coltul tau de infrumusetare

Oare ar fi mai bine daca nu am mai avea oglinzi la fiecare pas? Oare ne-ar face bine daca nu am mai simti nevoia sa ne uitam in oglinda ore in sir ca sa ne asiguram ca totul este in regula? Ne-am accepta cu bune si cu rele? Ne-am iubi mai mult?

Eram genul de adolescenta care trecea pe langa oglinzi fara sa le bage in seama. Ma uitam in cea de acasa inainte sa plec la scoala si ma mai uitam cand ma intorceam, poate nici atunci. Nu ma opream la oglinzile masinilor asa cum faceau prietenele mele. Eram suficient de ok cu mine incat sa nu am nevoie de o confirmare in fiecare moment.

Acum sunt doar genul de femeie care pierde putin timp in fata oglinzii, insa nu rateaza ocazia de a arunca o privire pe furis in geamul fumuriu al unei masini sau in oglinzile din magazine. Si nu ma uit neaparat la cum vin hainele pe mine, ci mai degraba la cum imi sta parul si in ce stadiu se afla machiajul si chipul meu.

Tipuri de oglinzi cosmetice

Am totusi o problema cu oglinzile cosmetice. Acelea cu doua fete. Sunt mega folositoare, am si eu acasa si ma ajuta mult, dar ma deprima usor cand vad fiecare imperfectiune de pe ten.

Citește și:

Dar da, un model potrivit de oglinda cosmetica trebuie sa aiba doua fete, una dintre ele sa fie reversibila si sa mareasca optic pentru a reda toate detaliile, oricat de minuscule, ale tenului. Detalii = imperfectiuni? Nu te panica!

Oglinda cosmetica

Oglinda cosmetica cu picior Oglinda cosmetica de perete

Oglinda cosmetica iluminata Oglinda cu led si brat

Un alt tip de oglinda cosmetica este cel cu functie de marire optica in trepte sau lupa cu efect de marire a imaginii - unele modele vin si cu functia de iluminare cu LED, pentru a te ajuta sa vezi mai bine toate detaliile, sa confere mai multa precizie si lumina pe zona care te intereseaza.

Altele au posibilitatea de a fi prinse de perete, in special la baie, langa oglinda de la baie, pentru a te ajuta sa le ai la dispozitie oricand ai nevoie de o scurta sedinta de cosmetica acasa, de un pensat fin sau de un machiaj care necesita mai multa atentie si precizie.

Citește și:

Iar unele au picior sau suport pentru a fi asezate pe masa de toaleta ca sa le ai oricand la dispozitie in coltul tau de infrumusetare.

Oglinda cosmetica potrivita pentru tine

Mai sunt modele care au un unghi de rotire la 180 grade, ca sa iti permita o redare in functie de nevoile tale, unele foarte pretentioase: cu o oglinda cosmetica buna poti sa exersezi in sfarsit si codita cu tus negru de cat eyes, cea a machiajului retro cel mai des adoptat de catre orice femeie.

Stii ca sunt oglinzi in care arati fabulos si oglinzi care te "uratesc"?

Ei bine, eu ma bucur ca am avut in casa parintilor si am in casa mea doar oglinzi care ma incurajeaza. Nu ca as fi vreo urata, dar conteaza ca in fiecare dimineata sa vad in oglinda ceva ce-mi place, asa pot incepe ziua cu zambetul pe buze.

Asa ca trebuie sa cauti pana gasesti modelul potrivit!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.