Setari Cookie-uri

Ce coafura te avantajeaza in functie de forma fetei

O coafura bine aleasa te poate face sa pari mai tanara sau mai slaba. Un hair-style potrivit iti poate ascunde defectele si poate scoate in evidenta calitatile chipului tau. Asa ca descopera ce coafura te avantajeaza in functie de forma fetei.

Tocmai de aceea am cautat cateva vedete cu forma fetei diferita, sa vezi mai exact ce tunsoare sau coafura au ales pentru a ascunde imperfectiunile. Daca nici vedetele de la Hollywood nu au stilisti faimosi care sa le coafeze…

Ce coafura te avantajeaza in functie de forma fetei

Asa ca inspira-te din hair-style-ul lui Drew Barrymore, Emma Roberts, Jessica Biel si vezi ce coafura te avantajeaza in functie de forma fetei.

Ce coafura te avantajeaza daca ai fata ovala

Nina Dobrev are un chip „ofertant” cand vine vorba de alegerea tunsorii. Si asta pentru ca are fata ovala.

Daca si tu ai fata ovala, alege un bob lung asimetric si poarta parul usor ravasit. Acest gen de coafura te intinereste si adauga un plus de sex-appeal, datorita cararii pe o parte.

Flashing back to Wednesday night. @NRDC's STAND UP! for the Planet benefit. Repost @ilariaurbinati with @repostapp ・・・ Styled by yours truly in @Armani + @tylerellis_official clutch + @soebedar shoes + @meiratjewelry. Repost @enews ・・・ On Wednesdays, Nina Dobrev is pretty in pink. (📷: Michael Kovac/Getty Images for NRDC)

Citește și:

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Cum sa te tunzi daca ai barbia ingusta

Emma Roberts se incadreaza in randul femeilor ce au fruntea mai lata si barbia ingusta. Insa n-ai zice, intrucat ea alege o coafura potrivita pentru fata subtire.

Buclele lejere, bufante creeaza volum in partea inferioara, in zona barbiei, care este ingusta, echilibrand proportiile.

Coafura care te avantajeaza daca ai maxilarul pronuntat

Desi Jessica Biel are trasaturi angulare, nu ai zice asta. Desi are poemtii accentuati si maxilarul pronuntat, actrita stie ce coafura o avantajeaza in functie de forma fetei.

Citește și:

Ea alege bucle beach waves si un breton lung ce adauga feminitate unui chip puternic, aproape masculin.

Just a quick photo op and then Walter and I gotta get back to the lab. Deadlines, ya know?

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Ce coafura sa porti daca ai fata lunguiata

Miss Serena van der Woodsen aka Blake Lively, frumoasa sotie a lui Ryan Reynolds are un chip alungit. Dar n-ai zice, nu-i asa?

Ei bine, asta pentru ca ea alege mereu sa poarte parul pe fata daca este desprins sau in cocuri ravasite care sa ii lateasca fata.

Don't even like each other. At all. Obvs...

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Daca ai fata in forma de inima, tunde-te astfel!

Reese Witherspoon este exemplul perfect de frumusete „non-clasica”. Are fata usor rotunda, bucalata, si barbia ingusta.

Citește și:

Altfel spus, actrita blonda are fata in forma de inima. Insa stie foarte bine sa echilibreze fruntea inalta si lata cu un breton ravasit asimetric si barbia ingusta cu bucle ravasite.

#SundayFunday essentials with @draperjames! 🌸🌿🥖🧀#Picnic

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Ce coafura te avantajeaza daca ai fruntea inalta

Drew Barrymore este amuzanta si talentata insa e departe de tiparul clasic de furmusete hollywoodiana.

Barbia lata si fruntea inalta sunt echilibrate de o coafura plina de volum cu bucle definite dar lejere. Si iata cum actrita devine o aparitie feminina, senzuala, delicata.

I love women. I live for my two daughters. And I am full of pride and unity with all women today.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Citește și:

Inspira-te din tunsorile si coafurile vedetelor si alege-ti si tu o coafura care te avantajeaza in functie de forma fetei.

Sursa foto front page – Valerie Elash/Unsplash, Instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.