Setari Cookie-uri

Miss Universe, Iris Mittenaere, a devenit Ambasador Guinot

Cea mai frumoasa femeie din lume, Iris Mittenaere, detinatoarea titlului de Miss Universe 2016, a devenit ambasador al celebrei linii frantuzesti Guinot

comunicat de presa

Guinot Cea mai frumoasa femeie din lume, Iris Mittenaere, detinatoarea titlului de Miss Universe 2016, a devenit ambasador al celebrei linii frantuzesti Guinot ce pune la dispozitia dumneavoastra produse de infrumusetare si ingrijire a pielii, dar si tratamente complete faciale si corporale, ce au la baza expertiza avizata in industria frumusetii.

Iris pretuieste sanatatea pielii sale, tocmai de aceea foloseste produsele brandului si apeleaza la expertii Guinot pentru un program de frumusete echilibrat

In timpul unui tratament facial Guinot Hydradermie Cellular Energy, realizat intr-un salon din New York, Iris a declarat: "Calatoresc foarte mult si pretuiesc gamele premium atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. In calitate de ambasador al Guinot, am reusit sa aflu mai multe despre tipul meu de piele si despre produsele și tratamentele brandului care sunt cele mai potrivite pentru mine. Astept cu nerabdare sa impartasesc experienta mea Guinot si cu voi."

Citește și:

Iris Mittenaere este cea de-a 65-a Miss Univers si doar cea de-a doua femeie din Franta care detine titlul, aducand coroana acasa la 64 de ani dupa predecesoarea ei. Cel mai tanar dintre cei trei copiii ai familiei, Iris a fost incurajata de mama ei, fosta profesoara, sa acorde prioritate educatiei. Frumoasa frantuzoaica este unul din cei 90 de studenti admisi in programul stomatologic al universitatii la care invata, iar astazi, studenta in varsta de 24 de ani, este in al cincilea an cu bursa de chirurgie dentara.

Miss Universe 2016 doreste sa sporeasca gradul de constientizare a problemelor de sanatate pe care le poate aduce neglijenta in privinta ingrijirii dentare, inclusiv infectiile respiratorii și bolile cardiovasculare. In calitate de Miss Univers, Iris lucreaza cu Smile Train, o organizație globala care ofera intervenții chirurgicale de reparatii dentare pentru copiii din tarile subdezvoltate.

Citește și:

Link video Iris Mittenaere&Guinot:

Despre Guinot

Cunoscuta in intreaga lume, Guinot este lider in industria de frumusete, atat in ceea ce priveste tehnologia aparatelor, procedurile de tratament in ingrijirea pielii, dar si fabricarea produselor si cercetarile in domeniul dezvoltarii frumusetii.

Guinot este disponibil exclusiv in spa-urile si saloanele de prestigiu din intreaga lume si este distribuit in Romania de Top Line.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.