Setari Cookie-uri

Ghid de ingrijire a pielii pe timp de vara

Pentru a avea un ten sanatos si frumos, indiferent de factorii externi, indicat este sa urmezi cativa pasi importanti in ingrijirea pielii.

comunicat de presa

ingrijirea pielii Pe timp de vara, pielea, in special la nivelul fetei, poate avea de suferit din cauza razelor ultraviolet. Expunerea excesiva la soare favorizeaza imbatranirea prematura a tenului, ceea ce inseamna ca pielea ta se poate pigmenta sau rida. Pentru a avea un ten sanatos si frumos, indiferent de factorii externi, indicat este sa urmezi cativa pasi importanti in ingrijirea pielii, mai ales acum cand temperaturile sunt ridicate.

Mentine-ti pielea hidratata

Mentinerea corpului hidratat este o regula de care ar trebui sa tinem cont indiferent de sezon, insa acest lucru devine vital vara, deoarece prin transpiratie ne si deshidratam. Asadar, un consum ridicat de apa si alimente hidratante este un pas important in mentinerea sanatatii si frumusetii pielii. Pentru o hidratare din exterior spre interior se poate opta pentru un tratament non-invaziv pe baza de acid hialuronic si vitamine, cunoscut sub numele de Intraceuticals Rejuvenate. Acest tratament maximizeaza hidratarea si volumul pielii si reduce instant liniile fine si ridurile. De asemenea, procedura poate fi folosita si in caz de cearcane si piele obosita, fara tonus.

Citește și:

Opteaza pentru o crema cu factor de protectie

Pe timp de vara este important sa folosesti o crema cu factor de protectie, astfel previi efectele nocive pe care le pot avea razele ultraviolete asupra pielii. Imbatranirea pielii este una dintre consecintele expunerii la soare atunci cand nu se foloseste SPF, insa pericolul major consta in aparitia cancerului de piele. Pentru a tine la distanta toate aceste neplaceri, este recomandat ca ori de cate ori te expui la soare sa folosesti o crema hidratanta, E Youth 50 Sun Cream de la Filorga, care protejeaza pielea de radicalii liberi, datorita vitaminei E, protejeaza pielea de razele UV si stimuleaza productia de colagen. Rezultatul: un ten hidratat, catifelat si luminos.

Nu lasa makeup-ul sa-ti incarce tenul

Daca nu poti renunta la make-up pe timp de vara, atunci este indicat sa iei in calcul ca produsele de machiaj, precum fondul de ten si pudra, astupa porii si din aceasta cauza te poti confrunta cu probleme la nivelul tenului, precum sebum in exces, puncte negre sau acnee. Daca vrei sa ai un ten curat si sanatos, este de preferat sa-ti demachiezi tenul zilnic, mai ales seara, inainte de culcare. Periodic, poti opta si pentru un tratament non-invaziv care are rolul de a curata tenul in profunzime. HydraFacial este un tratament de hidrodermoabraziune ce actioneaza asupra porilor mariti si congestionati, trateaza acneea, elimina liniile fine de la nivelul fetei si petele pigmentare. Acest tratament este destinat tuturor tipurilor de ten, putand fi folosit chiar si pe pielea mai sensibila.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.