Setari Cookie-uri

Samponul uscat - prieten de nadejde pe timp de vara torida

Samponul uscat a devenit nelipsit din beauty kit-ul femeilor din intreaga lume. Iata ce trebuie sa stii despre el!

De cand am descoperit samponul uscat nu imi mai imaginez viata fara el. Am fost sceptica la inceput, bineinteles, asa sunt mereu, si mi-a luat ceva timp sa ii dau o sansa.

Mi-era imposibil sa cred ca un asa zis sampon uscat ar fi solutia problemelor mele legate de par. Dar a facut minuni in zilele care m-au prins nepregatita.

Ce crezi? Si azi dimineata m-am folosit de el. Asadar, samponul uscat, initial folosit doar de hair-stilisti la prezentarile de moda, este solutia excelenta pentru atunci cand nu ai timp sa iti ingrijesti parul.

Sampon uscat in functie de culoarea parului

Nu este greu sa gasesti un sampon uscat bun. Eu am incercat de la firme diferite, chiar si nume necunoscute, si am fost de fiecare data multumita de rezultat.

Potrivit parerilor celor care folosesc acest produs, se pare, totusi, ca cel mai bun este samponul uscat de la Batiste.

Citește și:

Samponul uscat este pentru toate tipurile de par, atat pentru femei, cat si pentru barbati, insa am descoperit de curand ca exista sampon uscat special pentru parul vopsit.

Eu l-am achizitionat pe cel pentru par blond si, intr-adevar, se observa foarte putin pe par imediat cum il pulverizez.

Sampon uscat

Sampon uscat Batiste Sampon uscat L'Oreal Sampon uscat pentru par castaniu

Beneficiile unui sampon uscat

Ce este samponul uscat? Samponul uscat este un spray care, prin pulverizarea unei texturi sub forma de pudra, are capacitatea de a absorbi excesul de sebum si de a retextura firul de par.

Pe langa volumul si stralucirea pe care o da, acest tip de sampon ofera parului un miros placut, ca atunci cand este proaspat spalat.

Cum se aplica samponul uscat?

Pentru un efect de durata, trebuie sa creezi carari, pentru ca atunci cand pulverizezi samponul, acesta sa ajunga la radacini. Se pulverizeaza si la ceafa si in zonele laterale.

Citește și:

Dupa ce termini de pulverizat, maseaza usor cu mainile radacinile si periaza parul in toate directiile. Acum te poti bucura de un par plin de volum si o coafura stylish!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.