Setari Cookie-uri

Photoderm Nude Touch SPF 50+ cu Tehnologia Liquid to powder: inovatia Bioderma pentru un efect ultra-mat, anti-imperfectiuni

Formula inovativa Photoderm Nude Touch SPF 50+ inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi.

comunicat de presa

Observand mecanismele naturale ale pielii in timpul expunerii la soare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat o noua generatie de protectie solara: NUDE TOUCH.

CE OFERA PHOTODERM NUDE TOUCH SPF 50+

Protectie foarte inalta si sigura!

Asocierea de filtre anti UVB si UVA, 100% minerale ofera pielii protectie sigura impotriva efectelor nedorite ale expunerii la soare. In plus, brevetul Cellular Bioprotection™ intareste sistemul natural de aparare al pielii, prevenind degradarea ADN-ului celular.

8 ore de matifiere

Formula inovativa Photoderm Nude Touch SPF 50+ inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi.

Mai putine imperfectiuni

Complexul brevetat Fluidactiv™ regleaza calitatea si cantitatea de sebum produse de piele. Astfel, tenul tau va fi mai sanatos si mai luminos de la o zi la alta.

Citește și:

CUM VEI EXPERIMENTA TEHNOLOGIA LIQUID TO POWDER

In prima faza textura este lichida. Componentele volatile incep sa se evapore oferind senzatia de produs ultra-lejer. In faza a doua, agentii de dispersie ofera senzatia de „alunecare” a texturii pe piele, produsul distribuindu-se astfel in mod uniform pe piele.

In faza a treia, se va simti efectul de catifea. Pielea va ramane foarte fina si luminoasa, iar imperfectiunile neutralizate.

Inainte de a aplica Photoderm Nude Touch SPF 50+ sticluta trebuie agitata foarte bine. In interiorul flaconului se afla 2 sfere care ajuta produsul sa se omogenizeze. Cand se vor auzi cele 2 sfere eliberate in flacon, lovindu-se fara obstacole, atunci se poate incepe aplicarea.

Photoderm NUDE TOUCH SPF 50+ este disponibil in trei nuante: natural (tenta foarte deschisa), claire (tenta deschisa) si doree (tenta inchisa, aurie).

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.