Cum arata manichiura sexy de vara? E colorata. Sau e plina de sclipici. E nude, pastelata sau e de-a dreptul naturala. Inseamna unghii scurte sau unghii lungi. Cum se poarta unghiile in vara asta? Se poarta unghiile rotunjite sau manichiura cu forma patrata?

Descopera cele mai interesante manichiuri, gasite pe conturile de instagram ale vedetelor. Si apoi, alege-ti tu manichiura sexy de vara!

Manichiura sexy de vara: cum sa porti nude

Alege o nuanta nude, trandafirie, precum Blake Lively. Sigur, actrita din Gossip Girl a ales o astfel de manichiura ladylike, simpla avand multe inele masive cu pietre si cristale pe degete.

Dar tu poti purta acest gen de manichiura oricand. Este perfecta pentru mersul la birou. Este ideala la petreceri, fiind rafinata si eleganta. Si este la fel de chic in tinute casual.

...I mean. C'monnnnnn

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Feb 15, 2017 at 8:36am PST

Se poarta unghiile sexy cu glitter

Trecem de la o extrema la alta si iti propunem o varianta de manichiura sexy de vara de inspiratie Kitsch. Gwen Stefani este o aparitie ce iese in evidenta in acest sens, asa ca si make-up-ul ei si manichiura sunt departe de banale sau cuminti.

Daca si tu esti o tipa indrazneata, alege in vara aceasta sa iti vopsesti unghiile cu oja cu glitter sau cu o oja sidefata ori un lac de unghii metalizat. Vei fi in tendinte!

Exista ceva mai sexy decat unghiile ingrijite, naturale?

Gigi Hadid a ales o manichiura naturala, cu unghiile curate si ingrijite, cu o lungime medie si o forma naturala.

Este cu siguranta manichiura verii cu care nu vei da gres. Alege sa folosesti un top coat sau un lac de unghii hranitor ca sa dai un luciu unghiilor tale.

day 2 with my @maybelline fam 💙 @erinparsonsmakeup

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 20, 2017 at 6:07am PDT

Se poarta unghiile colorate in vara asta

Cred ca nu sunt singura ce crede ca rujul rosu, unghiile cu oja rosie si pantofii stiletto rosii sunt cele mai sexy detalii in tinuta unei femei.

Poti miza si tu ca si Emma Roberts pe manichiura sexy de vara in rosu aprins. Pana si rochia de plaja sau costumul office, cuminte vor parea sexy cu astfel de culoare pe unghii. Ca sa nu ajungi la vulgaritate, alege o lungime scurta.

Oricum ar fi, orice culoare vei alege sa porti in vara asta pe unghii, neparat sa ai o manichiura ingrijita pentru ca ea e cea mai sexy!

Sursa foto front page – Makhmutova Dina/Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: