Setari Cookie-uri

Farduri cu glitter de purtat seara - tendinte in machiaj primavara-vara 2017

Glitter-ul este aici sa ne faca pe toate vedete! Vorbesc serios! Daca porti cat-eye cu sclipici vei fi belle of the ball! Daca alegi sa iti faci manichiura cu oja cu sclipici, vei fi o adevarata fashionista! Si daca alegi sa iti machiezi si buzele cu farduri cu glitter, esti deja cea mai chic din acest sezon!

Un nou sezon inseamna alte tendinte. Alte trenduri in moda si desigur se poarta alte coafuri si alte machiaje. Daca in vestimentatie si accesorii, confortul a fost pion principal in creatie, cand a venit vorba de make-up si hair-style, designerii s-au bazat mult pe piele curata, naturala si par proaspat spalat.

Desigur, pe asta te bazezi si tu in fiecare zi. Insa, la ocazii speciale, la o petrecere, la un eveniment precum o nunta, la un cocktail sau la o iesire in club, trebuie sa fii sexy si spectaculoasa! Si pentru ca este si sezonul sclipiciului in machiaj, iti propun sa alegi pentru machiajul de ocazie farduri cu glitter!

Fardurile cu glitter sunt ideal de purtat seara si sunt cu siguranta must-have sau must-buy in materie de tendinte in machiaj pentru primavara-vara 2017. Deci nu te zgarci! Ia-ti cateva nuante si exerseaza tonurile ce se potrivesc in functie de culoarea parului, a ochilor si de pigmentul pielii. Si citeste mai jos tips & tricks de machiaj de purtat seara sau la ocazii, cu farduri cu glitter! Vei fi surprinsa!

Citește și:

Sclipiciul se poarta in machiajul ochilor

Se poarta fardurile cu glitter aplicate la ochi, in forma de machiaj cat-eye. Este o coada de pisica exagerata, pur decorativa, ce te trimite cu gandul la machiajul egiptean. Este un machiaj de seara foarte indraznet si daca esti curajoasa il poti purta si ziua.

Practic, ai nevoie de un fard cu glitter, aplicat grafic pe toata pleoapa superioara, in forma de coada de pisica. In rest, ai grija sa ai fata curata, naturala si buzele exfoliate si date cu un gloss transparent. Inspira-te de la Maison Margiela si Marc Jacobs.

Indiferent de culoarea ochilor, albastrul a fost printre culoarea preferata de creatorii de moda in materie de machiaj cu sclipici. Pentru machiajul elegant si sofisticat de seara sau de ocazie, poti alege si farduri cu glitter in tonuri de kaki, burgundy sau auriu!

Farduri cu glitter

Alte nuante de farduri cu sclipici

Citește și:

Buze senzuale cu farduri cremoase cu glitter

Ei bine, fardurile cu glitter se poarta seara dar nu se poarta doar in zona ochilor! Iti amintesti ca iti spuneam sa te pregatesti de surprize? Buzele cu start de glitter generos, cu efect de mini-oglinzi sunt in tendintele de machiaj pentru primavara-vara 2017 si ar fi pacat sa nu incerci!

Daca vrei sa te inspiri, cauta colectia Fendi, in care machiajul ochilor este cu dermatograf negru, in forma de cat-eye, sprancenele sunt naturale, tenul este curat, cu foarte putin blush, iar buzele sunt vedeta stralucitoare!

Cu cat mai mult fard cu glitter pe buze cu atat machiajul tau de seara va fi mai dramatic, mai intens, mai provocator. Alege tonuri aproape de nuantele naturale ale buzelor – roz, nude, auriu – si mixeaza-le impreuna!

Farduri cu glitter pentru buze

Truse cu farduri sidefate

Glitter-ul e chic si la manichiura!

Daca make-up-ul de seara cu farduri cu glitter te-a cucerit, poti aplica sclipici si in manichiura. Si manichiura sclipitoare este in tendintele pentru machiaj de primavara-vara 2017. Gasesti inspiratie la Rodarte!

Citește și:

    Nu te gandi ca se poarta unghiile incarcate cu glitter! Doar zona cuticulei este decorata cu oja cu sclipici, in rest fiind aplicat un lac. Dragilor, arata fabulos si ar completa de minune un machiaj de seara cu farduri cu glitter! Si inca o veste buna!

    Pentru ca unghiile sunt totusi naturale, doar zona cuticulei fiind decorata cu glitter, poti pastra aceasta manichiura si la birou!

    Oja cu sclipici

    Alege oja cu sclipici

    Glitter-ul este aici sa ne faca pe toate vedete! Vorbesc serios! Daca porti cat-eye cu sclipici vei fi belle of the ball! Daca alegi sa iti faci manichiura cu oja cu sclipici, vei fi o adevarata fashionista! Si daca alegi sa iti machiezi si buzele cu farduri cu glitter, esti deja cea mai chic din acest sezon!

    Sursa foto front pageAdina Voicu/Pixabay

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.