Setari Cookie-uri

Vara aceasta

Vacanta de vara este prilejul perfect pentru a petrece timpul liber sub razele soarelui. La mare, la munte, la piscina sau intr-un city break, soarele ne intampina si ne incanta mai mult decat in alte anotimpuri.

comunicat de presa

Bumble and Bumble Expunerea zilnica la soare are, insa, efecte negative nu doar asupra pielii, ci si asupra parului. Acesta isi pierde din vitalitate, devine mai uscat si mai fragil. Mai mult decat atat, devine mult mai dificil de coafat si de aranjat mai ales dupa o zi la plaja. Astfel, Bumble and Bumble a creat produse speciale care sa vina in ajutorul firului de par, sa-l hidrateze si sa-l revitalizeze, astfel incat look-ul tau sa fie unul de vacanta:

Bb. thickening hair spray – este un spray care ajuta la fixarea firului de par in forma dorita, oferind o fixare moderata. Potrivit tuturor tipurilor de par, produsul se pulverizeaza pe par pentru a defini forma finala a coafurii dorite.

Hairdresser`s Invisible Oil Conditioner – este un balsam fara sulfati, cu 6 uleiuri ultra-usoare menite sa transforme textura firului de par, ajutand firele foarte uscate sa devina mai moi, in vederea obtinerii unui aspect mai matasos. Foloseste balsamul la fiecare spalare. Iti recomandam si samponul Hairdresser`s Invisible Oil.

Citește și:

Surf Spray – acest produs dezvaluie secretele de styling de la shooting-urile de pe plaja ale hair stylistilor. Aceasta noua formula combina extractele marine cu uleiuri, oferind hidratare, elasticitate, stralucire si catifelare, conferind foarte usor mult doritul stil „beachy waves”. Particulele UV protejeaza parul impotriva efectelor daunatoare lasate de soare astfel incat parul va deveni mai sanatos. Aplica pe parul umed sau uscat, lasa-l sa se usuce natural sau coafeaza-l cu uscatorul de par.

Ai grija de parul tau cu Bumble and Bumble si bucura-te de mult doritul look beachy waves oriunde ai fi!

Pret recomandat:

  • Bb Surf Spray– 60ml – 44 lei / 125ml – 110 lei
  • Hairdresser`s Invisible Oil Conditioner –60ml – 44 lei / 250ml – 107 lei
  • BB Thickening hairspray –60ml – 44 lei / 200ml – 132 lei

Produsele se gasesc exclusiv in magazinele Sephora.

Citește și:

Despre Bumble and Bumble

Bumble and Bumble a fost infiintat in 1977 ca un salon in New York City, cunoscut pentru conexiunile cu lumea fashionului si a editorialului. Astazi, compania include o linie completa de produse pentru ingrijirea parului cu o gama bogata de sampoane, balsamuri, produse de styling si tratamente, precum si Casa Bumble, care gazduieste un salon. Universitatea Bumble and bumble ofera atat educatie de business cat si design saloanelor din reteaua sa.

Produsele Bumble and Bumble sunt apreciate de saloanele de beauty si fashion precum si de stilistii editoriali din intreaga lume si sunt vandute in peste 3.000 de saloane.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.