Setari Cookie-uri

Par curat si 100% VOLUM mai multe zile, cu noul Wash&Go pentru par gras

Wash&Go propune gama special conceputa pentru parul gras, pe baza de extract de ierburi cu proprietati purifiante.

comunicat de presa

Parul gras este una dintre problemele cu care se confrunta multe femei, iar in anotimpul cald acest inconvenient poate deveni mai vizibil si mai dificil de gestionat in lipsa produselor dedicate. Wash&Go propune gama special conceputa pentru parul gras, pe baza de extract de ierburi cu proprietati purifiante.

Dilema parului gras incepe chiar de la radacina, la nivelul scalpului. Glandele sebacee, care au rolul de a hidrata pielea si firul de par, produc sebum in exces, care da aspectul neplacut al parului si elimina volumul. Wash&Go vine cu solutia: Herbal Extracts.

Samponul si balsamul Wash&Go sunt concepute pentru a curata in profunzime si a hidrata parul gras, lasandu-l curat, matasos si plin de volum mai multe zile.

Par curat, scalp sanatos si 100% VOLUM

Gama Wash&Go pentru par gras are ca ingredient principal extractul de ierburi, cu proprietati de curatare si purifiere a parului, ce ingrijeste si actioneaza delicat, dar eficient, asupra sebumului si a impuritatilor.

Citește și:

Samponul Wash&Go pentru par gras combina inovatia formulei Volume Plus, care asigura un par sanatos, plin de viata si volum, cu ingredientele naturale. Extractele de ierburi curata in profunzime fara sa agreseze, lasand parul si scalpul curate si parfumate timp indelungat. Samponarea corecta se realizeza in doi pasi, indiferent de tipul de par – prima samponare are rol de degresare, a doua avand rol de curatare.

Sampon Wash&Go cu extract de ierburi 200 ml – 8,1 lei

Sampon Wash&Go cu extract de ierburi 400 ml – 11,4 lei

Sampon Wash&Go cu extract de ierburi 750 ml – 18,9 lei

Balsamul Wash&Go pentru par gras actioneaza complementar samponului din aceeasi gama. Conform anumitor mituri, parul gras nu necesita balsam. Fals! Balsamul are rolul de a descurca firele de par si a hidrata cuticula. Aplicat corect, doar pe lungime si varfuri, evitand scalpul si radacinile, acesta va completa eficient rutina de ingrijire a parului gras. Formula descurca si hidrateaza suvitele fara sa incarce firul de par, acesta ramanand matasos, hidratat, curat si cu extra-volum mai multe zile.

Citește și:

Balsam Wash&Go cu extract de ierburi 180 ml – 8,1 lei

Pagina de Facebook Wash&Go Romania

www.washandgohaircare.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.