Setari Cookie-uri

Gelurile de dus elmiplant cremoase & clear – noi ambalaje si noi arome ce incanta simturile

Elmiplant relanseaza gelurile de dus in cele doua variante!

comunicat de presa

Elmiplant relanseaza gelurile de dus in cele doua variante – cremoase, cu ingrediente bogate si delicioase & transparente, cu arome revigorante si proaspete. Imbracate in ambalaje noi si cu formule imbunatatite si arome nou adaugate ȋn portofoliu, gelurile de dus elmiplant transforma o simpla rutina intr-o experienta senzoriala ce surprinde simturile, ȋn timp ce lasa pielea curata, hidratata si parfumata.

Cu un design modern, in acord cu tendintele actuale in cosmetica, noile ambalaje ale gelurilor de dus elmiplant sunt mai usor de utilizat si pun in prim-plan ingredientele naturale principale ce se regasesc in formulele produselor.

elmiplant
Gelurile de dus crema de la elmiplant se caracterizeaza printr-o combinatie unica de ingrediente naturale, textura cremoasa si pH echilibrat care delecteaza pielea. Agentii de curatare mild din formula gelurilor cremoase purifica si ingrijesc delicat epiderma, iar untul de shea 100% organic, prezent ȋn toate variantele de gel de dus crema, hraneste pielea, lasand-o catifelata si hidratata.

Citește și:

Combinatiile de arome delicioase sunt disponibile in urmatoarele variante:

NOU! Gelul de dus elmiplant Nourishing Touch cu miere si iaurt este conceput pentru ingrijirea intensiva a pielii. Vitaminele, mineralele si acizii grasi din aceasta combinatie de ingrediente ajuta la hidratarea eficienta a pielii uscate, conferindu-i elasticitate si hranire ȋn profunzime.

Gelul de dus elmiplant Exotic Elixir cu extract de merisor si extract de fructul pasiunii energizeza pielea, oferindu-i un boost de revitalizare prin continutul ridicat de minerale, vitamine si acizi grasi esentiali, cu proprietati antioxidante.

NOU! Gelul de dus elmiplant Moisture Miracle parfumeaza delicat pielea cu note de iris, iar complexul de uleiuri pretioase ce contine ulei de argan, ulei de macadamia si ulei de migdale dulci infuzeaza epiderma cu substante nutritive. Disponibil si ȋn varianta 750 ml.

Citește și:

NOU! Gelul de dus elmiplant Yummy Delight cu vanilie si lamaie invaluie fin pielea ȋn arome delicioase. Extractul de vanilie ajuta la hidratarea si catifelarea pielii, aroma dulce oferind relaxare, iar uleiul esential de lamaie imbunatateste tonusul pielii si o revitalizeaza. Disponibil si ȋn varianta 750 ml.

NOU! Gelul de dus elmiplant Tropical Dream cu extract de papaya si extract de kiwi, bogate in enzime vegetale, vitamine si minerale – un cocktail fructat ce improspateaza, revigoreaza si tonifiaza pielea, in timp ce trezeste simturile.

NOU! Gelul de dus elmiplant Cotton Fresh contine extract de bumbac, cunoscut pentru aportul de fibre si proteine ce contribuie la catifelarea pielii, ȋn timp ce previne deshidratarea.

elmiplant Gelurile de dus clear de la elmiplant se prezinta ȋn patru variante de combinatii exotice, cu textura transparenta si actiune racoritoare, ce transforma orice dus intr-o calatorie seducatoare a simturilor. Agentii de curatare mild si complexul NUTRIMOIST asigura curatare eficienta, in timp ce ii ofera pielii ingrijire si hidratare inspirate din natura.

Citește și:

Variantele de arome exotice sunt disponibile in urmatoarele combinatii:

Gelul de dus elmiplant Passion Mood, cu extracte de floarea pasiunii si ylang ylang, revigoreaza si previne deshidratarea pielii datorita abundentei de antioxidanti. Trupul este invaluit intr-o aura de senzualitate si mister.

Gelul de dus elmiplant Calming Spa cu extract de frangipani si ulei de argan calmeaza si catifeleaza pielea in timpul unei sesiuni rapide de relaxare in propriul dus.

Gelul de dus elmiplant Freshen Up cu extracte de mango si acai berry, bogate in vitamine si proteine, ajuta la mentinerea stralucirii si prospetimii naturale a pielii, oferind trupului si mintii o explozie de vitalitate si energie.

Gelul de dus elmiplant Aqua Breeze cu alge si minerale marine revitalizeaza si energizeaza pielea datorita actiunii sarurilor minerale, proteinelor si vitaminelor din compozitie, in timp ce poarta simturile intr-o calatorie misterioasa in cele mai albastre mari.

Citește și:

Pret: 8,75 lei / 400ml; 14,40 lei / 750ml

Gelurile de dus elmiplant nu contin parabeni, parafine sau coloranti.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.