Setari Cookie-uri

Ofera tenului ingrijirea speciala de care are nevoie, cu noua colectie Artistry Special Care de la Amway

Amway lanseaza colectia de ingrijire speciala Artistry Special Care.

comunicat de presa

Amway Intr-o lume a produselor cosmetice aflata intr-o continua schimbare, unde tehnologia si ingredientele evolueaza continuu, Amway lanseaza colectia de ingrijire speciala Artistry Special Care.

Perfecta pentru utilizarea zilnica, aceasta colectie de produse este realizata cu ingrediente extrem de eficiente, insa delicate cu pielea dumneavoastra.

Colectia Artistry Special Care este compusa din demachiant pentru ochi si pentru buze Artistry, crema exfolianta Artistry, masca pentru curatare in profunzime Artistry si masca hidratanta revigoranta Artistry HYDRA-V.

Noua gama de ingrijire a pielii Artistry Special Care ofera tuturor tipurilor de piele un impuls suplimentar atunci cand acesta este necesar. Fiecare din cele patru produse sunt concepute pentru a oferi tenului ingrijirea speciala de care are nevoie, integrandu-se perfect in rutina dumneavoastra obisnuita de infrumusetare.

Citește și:

Demachiantul pentru ochi si pentru buze Artistry (90,48 lei) contine o formula inovatoare, bifazica, care asigura o performanta exceptionala si o protectie superioara a epidermei. Usor si cu actiune blanda asupra tenului, insa suficient de puternic pentru a indeparta rapid machiajul rezistent la transfer si la apa. Ingredientele premium cu efecte de hidratare si emoliere ajuta la ingrijirea zonei delicate a ochilor, buzele dumneavoastra devenind mai netede, mai catifelate si mai ferme.

Crema exfolianta Artistry (148,70 lei) contine numeroase ingrediente din surse naturale, precum uleiul de cocos si perlele de jojoba. Cu o textura bogata si cremoasa, actioneaza bland asupra tenului si va ajuta sa aveti o epiderma catifelata, cu un aspect radios si uniform. Perlele au un efect exfoliant delicat si ajuta la indepartarea pielii descuamate si a impuritatilor, punand in valoare luminozitatea tenului, care devine mai radios si mai energizat. Crema exfolianta ARTISTRY va ofera rezultate vizibile, in doar cateva clipe.

Citește și:

Masca hidratanta Artistry Hydra-V (185,88 lei) este inspirata din cercetari laureate cu Premiul Nobel si asigura o hidratare continua, de pana la 12 ore, oferind un efect intens de reintinerire a epidermei. Acest produs contine lipozomul Artistry Hydra-V, cu apa din fiordurile norvegiene, pentru o hidratare profunda si de durata. Extractul de acai hawaiian consolideaza bariera de hidratare a tenului, in timp ce doza bogata de omega-3 si omega-6 va ingrijeste tenul, in mod activ. Mineralele roz din stancile muntilor Himalaya, in combinatii speciale cu alti nutrienti, completeaza nivelul de minerale vitale, pentru o hidratare optima.

Masca pentru curatare in profunzime Artistry (136,35 lei) foloseste o metoda speciala de suctiune pentru a extrage impuritatile din profunzimea pielii. Masca pentru curatare in profunzime ARTISTRY se compune din argila alba amazoniana si argila caolin pentru un efect de purificare bland, insa puternic. Aceasta masca exclusiva pentru fata este infuzata cu minerale si argile pentru a extrage murdaria, sebumul si impuritatile din pori. Astfel, tenul dumneavoastra va fi mai curat, mai revigorat si va avea un aspect mai sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.