Setari Cookie-uri

Bourjois prezinta colectia Electric Night by Eli Grita

Bourjois te ajuta sa fii creativa si sa obtii un look ideal pentru noptile de vara cu noua colectie Electric Night.

comunicat de presa

Bourjois In sezonul de vara, transforma-ti look-ul intr-un mod indraznet! Cel mai recent trend parizian este reprezentat de culorile tari si de combinatiile curajoase. Cand soarele apune peste capitala modei, parizienii isi sarbatoresc cu stil noptile de vara, de la timpul petrecut dupa serviciu pe malul Senei pana la serile de dans. Ca expert in arta de a imbina culorile, Bourjois te ajuta sa fii creativa si sa obtii un look ideal pentru noptile de vara cu noua colectie Electric Night. Conceputa in colaborare cu Eli Grita, colectia reprezinta o noua poveste colorata pentru buze, unghii si ochi alcatuita din nuante vibrante de fuchsia, magenta, albastru intens si corai cu accente stralucitoare.

Julia Colleaux, designer talentat, artista si DJ, e partenerul perfect pentru Bourjois prin universul puternic colorat al brandului sau, Eli Grita. Linia franceza de accesorii de lux este mai mult decat un brand, este o personalitate, un mod de a se exprima. Prin creatiile sale, Eli Grita transpune povestea in continua schimbare a unei fete care evolueaza din punct de vedere al stilului si careia nu ii este teama sa straluceasca atat ziua, cat si noaptea, prin asocieri indraznete de culoare.

Julia a reinterpretat intr-un mod unic serile de vara din Paris, tocmai pentru a crea o paleta plina de culoare care sa defineasca colectia Electric Night. Culorile intense de vara sunt combinate cu nuante stralucitoare de neon pentru a obtine un rezultat spectaculos. Buzele sunt evidentiate prin nuante de fuchsia si corai; unghiile stralucesc intr-un val de culoare; ochii sunt evidentiati in nuante de roz si albastru, iar genele sunt bogate si negre. Colectia Electric Night reprezinta kit-ul perfect pentru o vara stylish.

Electric Night by Eli Grita

Colectia Electric Night by Eli Grita

Rouge Edition Velvet

Creeaza un efect iesit din comun cu cele trei nuante noi ale rujurilor Rouge Edition Velvet. Acestea iti confera un finish mat si o culoare intens pigmentata. Buzele vor obtine un look luminos cu noua nuanta #22 Abricoquette, un corai vibrant ce surprinde energia nemarginita a verii. Pentru nopti pariziene seducatoare, completeaza-ti look-ul cu o noua nuanta de fuchsia #21 Superliprunette! sau creeaza niste buze spectaculoase cu nuanta #06 Ping Pong, un roz indraznet.

Textura moale a rujului Rouge Edition Velvet aluneca pe buze, iar odata aplicat, se transforma intr-un finish mat, catifelat si stralucitor. Formula este imbogatita cu uleiuri fine si confera senzatia ca nu porti nimic pe buze. Este saturata cu pigmenti puri pentru a crea o culoare foarte intensa ce rezista pana la 24 de ore.

Tips & tricks by Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania

„Pentru a obtine buze mai voluminoase, recomand folosirea a doua nuante de ruj. Aplica nuanta #21 Superliprunette! pe toata suprafata buzelor, apoi cu un servetel uscat inlatura excesul de ruj, dupa care aplica nuanta #06 Ping Pong doar pe centru buzelor. Aceasta tehnica te va ajuta sa conferi un plus de volum buzelor si astfel, te vei bucura de cele mai vibrante culori ale sezonului”, mentioneaza Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania.

1 Seconde

Imbogateste-ti colectia de lacuri de unghii cu trei nuante noi ale lacurilor 1 Seconde, un lac de unghii ce creeaza un finish profesional in doar cateva secunde. Adauga un plus de culoare unghiilor cu nuanta #65 As De Pink, in ton de fuchsia, care este ideala pentru vara. Pentru a fi pregatita in orice moment pentru petrecere, imbraca-ti unghiile in nuanta #66 The Beauty and The Bling, un amestec impunator de negru stralucitor cu reflexii luminoase de albastru deschis, roz si galben. Poarta nuanta peste o baza transparenta sau ca top coat pentru a conferi un twist stralucitor manichiurii.

Transformarea unghiilor este atat de usoara si rapida precum este schimbarea bijuteriilor! Noua textura de gel, imbogatita cu silicon si periuta tip evantai asigura o aplicare foarte precisa a lacului de unghii 1 seconde. Lacul aluneca perfect pe unghie, ofera contur si un finish glossy... toate intr-un timp record de uscare. 1 unghie = 1 alunecare = 1 secunda = 0 defecte!

Contour Clubbing Waterproof

Lasa-te inspirata de atmosfera de noapte a Parisului pentru a crea un look electric care sa evidentieze privirea. Obtine un look disco chic si indraznet cu noua nuanta #66 Utopink, un roz precum amurgul cu un accent de argintiu sau impresioneaza cu ajutorul a doua nuante de albastru: #56 Blue It Yourself si #63 Sea Blue Soon. Totodata, poti recrea un contur de ochi clasic cu nuantele #48 Atomic Black si #42 Gris Tecktonik.

Textura moale si cremoasa a creionului de ochi aluneca pe pleoape si confera o aplicare usoara si rapida, iar formula waterproof asigura rezistenta machiajul pana la 12 ore.

Tips & tricks by Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania

„In acest sezon lasa privirea sa-ti evidentieze look-ul si opteaza pe un contur in doua culori! Pe pleoapa superioara traseaza conturul din coltul intern pana la mijloc folosind creionul Contour Clubbing #42 Gris Tecktonik si continua conturul folosind nuanta #56 Blue It Yourself. Astfel, vei obtine un cat eye inedit, in doua culori intens pigmentate.

Totodata, poti folosi creionul #42 Gris Tecktonik si #56 Blue It Yourself pe intregul contur al pleoapei superioare, cat si inferioare, apoi cu ajutorul unui betisor de urechi difuzeaza culoarea spre pleoapa

superioara. Rezultatul va consta intr-un make-up tip smokey eyes rezistent, ideal pentru sezonul de vara”, mentioneaza Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania.

Twist Up The Volume Mascara

Machiajul colorat se definitiveaza prin mascara, iar genele vor fi unele bogate si bine conturate. Mascara Twist Up The Volume cuprinde o perie twist inovatoare care confera doua rezultate: mai multa lungime si mai mult volum. Foloseste pozitia 1 pentru a oferi lungime genelor si pentru a le separa, iar pozitia 2 pentru a conferi mai mult volum si a intensifica privirea.

Tips & tricks by Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania

„Pentru a obtine gene voluminoase, aplica mascara Twist Up The Volume prin miscari de zig zag, intr-o cantitate mai mare a produsului la baza genelor. Daca iti doresti un look mai dramatic, reaplica mascara in cateva straturi. Aceasta tehnica va conferi un plus de volum genelor”, adauga Tania Cozma, make-up artist Bourjois Romania.

Bourjois lanseaza noua colectie Electric Night by Eli Grita, o slectie vibranta de culori intense pentru buze, unghii si ochi. Colectia a fost creata in colaborare cu brandul francez Eli Grita, cunoscut pentru design-urile colorate si pline de viziune. Inspirata de serile de vara din Paris, colectia contine tonuri de fuchsia, magenta, albastru intens si corai, cu accente stralucitoare.

Rouge Edition Velvet Lipstick

Nuante: #06 Pink Pong

#21 Saperliprunette! NOU

#22 Abricoquette NOU

Pret recomandat: 64 lei

1 Seconde

Nuante:

#65 As De Pink NOU

#66 The Beauty & the Bling NOU

Pret recomandat: 31 lei

Contour Clubbing Waterproof

Nuante: #66 Utopink NOU

#48 Atomic Black

#56 Blue It Yourself

#42 Gris Tecktonik NOU

#63 Sea Blue Soon NOU

Pret recomandat: 22,60 lei

Twist Up The Volume Mascara

Pret recomandat: 59,10 lei

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.