Setari Cookie-uri

OPI lanseaza colectia California Dreaming: 12 nuante noi inspirate de peisajele exotice din California

Vara aceasta OPI te invita sa faci o calatorie imaginara pe Coasta de Vest a Americii.

comunicat de presa

OPI Vara aceasta OPI te invita sa faci o calatorie imaginara pe Coasta de Vest a Americii cu noua colectie de lacuri de unghii California Dreaming. De la o zi la plaja la o sesiune de surf, pana la o excursie in munti sau o degustare de vinuri de Napa, noile lacuri de unghii te poarta prin cele mai tari experiente californiene.

Colectia include nuante intense de merlot, roz energic si portocaliu sau derivate din culorile coralului (This is Not Whine Country, GPS I Love You, Santa Monica Beach Peach, Me, Myselfie & I), precum si nuante calde, placute, de roz, piersica si nude (Excuse Me, Big Sur!, Malibu Pier Pressure,Barking Up the Wrong Sequoia, Feeling Frisco) care evoca cele mai pitoresti locatii ale statului. Puteti alege in aceasta vara nuanta de rosu deschis (To the Mouse House We Go!) in timp ce nuanta de auriu metalic (Sweet Caramel Sunday) evoca imaginea unui apus auriu. Nuanta sclipitoare de gri-albastrui inchis (Don’t Take Yosemite For Granite), cu nuante discrete de maroniu, asigura o abordare mai blanda a negrului clasic. Culoarea vedeta a colectiei, Time for a Napa, este o nuanta coral-roz care se potriveste cu tinutele tale de vara.

Citește și:

„Ma inspir intotdeauna din moda, calatorii si bucatarie, iar combinatia unica a Californiei de culturi, bucatarii si peisaje reprezinta o sursa constanta de creativitate” declara Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator si Ambasador al brandului OPI „

Toate cele 12 nuante din colectia California Dreaming sunt disponibile in formule de lac de unghii Infinite Shine si Nail Lacquer.

Infinite Shine ofera o finisare cu o stralucire deosebita si aspect de lac semi-permanent, rezistand pe unghie pana la 11 zile. Se aplica si se indeparteaza usor, la fel ca lacul de unghii clasic. Pret: 60 lei

OPI

Nail Lacquer ofera o formula bogata, foarte pigmentata, pentru o aplicare uniforma.Pret: 50 lei

OPI Urmareste OPI pe Instagram @opi_romania si devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.