Setari Cookie-uri

OPI lanseaza colectia Fiji – 12 culori care surprind nuantele vibrante ale insulelor

Colectia Fiji lansata de OPI cuprinde 12 lacuri de unghii disponibile in formulele Nail Lacquer, GelColor si Infinite Shine.

comunicat de presa

Colectia Fiji OPI Cu o paleta de culori care surprinde nuantele spectaculoase ale florei din insule – in special ale celor mai parfumate flori exotice, alaturi de culorile marii si de lagunele albastre, colectia Fiji 2017 creata de OPI te conduce intr-o calatorie de vis si capteaza esenta insulelor intr-o colectie unica.

Colectia Fiji lansata de OPI cuprinde 12 lacuri de unghii disponibile in formulele Nail Lacquer, GelColor si Infinite Shine, oferind o experienta a culorilor si o multitudine de optiuni pentru a gasi cel mai bun produs. Cu o paleta de culori care cuprinde nuantele de albastru ale oceanului infinit, fasii intinse de plaje nisipoase si palmieri, apusuri indraznete si vibrante, colectia Fiji impleteste culori si capteaza esenta pura a insulelor. Culorile sunt potrivite pentru a fi purtate atat la unghiile de la maini, cat si la picioare – reprezentand alegerea potrivita fie ca petreci o zi la gradina botanica sau te afli pe o plaja cu nisip fin, ori iei cina la un restaurant luxos.

Citește și:

Nuantele “Living on the Bula-vard!” si “Two-Timing the Zones” descriu spiritul si unicitatea locului, in timp ce “Do You Sea What I Sea?” si “ l Can Never Hut Up” surprind culorile plajelor si ale lagunelor albastre. “Exotic Birds Do Not Tweet” si “Polly Want a Lacquer?” isi au inspiratia in frumusetile salbatice si indraznete ale insulelor.

„Pe lista oricui de dorinte se afla si o vizita in Fiji. Cultura, bucataria si peisajele colorate ale insulelor sunt cele trei lucruri care au inspirat cele 12 nuante ale acestei colectii”, spune Co-Fondatoarea si Ambasadoare a brand-ului OPI, Suzi Weiss-Fischman. „Prin intermediul colectiei Fiji, femeile din intreaga lume pot face o calatorie catre aceasta destinatie de vis, purtand unghii in culorile insulelor”

Citește și:

Colectia OPI Fiji este disponibila in variantele Nail Lacquer, Infinite Shine si Gel Color (destinate doar pentru uzul in saloane).

Infinite Shine ofera o finisare cu o stralucire deosebita si aspect de lac semi-permanent, rezistand pe unghie pana la 11 zile. Se aplica si se indeparteaza usor, la fel ca lacul de unghii clasic. Pret: 60 lei

OPI Nail Lacquer ofera o formula bogata, foarte pigmentata, pentru o aplicare uniforma. Pret: 50 lei

OPI

Urmareste OPI pe Instagram @opi_romania si devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.