Setari Cookie-uri

Placa de par cu invelis de ulei de argan: cea mai buna prietena a ta in urmatorii ani!

Cu siguranta ai auzit despre beneficiile uleiului de argan, mai ales pentru parul tau. Si mai ales daca utilizezi destul de des placa de par pentru a obtine un par perfect drept si stralucitor. Pentru ca stii si tu: nu exista par frumos intins cu placa fara ingrijirea lui in prealabil cu un ulei de par care sa ofere inclusiv protectie termica! Acum insa poti uita de deviza asta: a aparut placa de par cu invelis infuzat in ulei de argan.

E vorba despre noua placa de par Rowenta SF7510F0 Brush&Straight Premium Care care revolutioneaza prin noile tehnologii: indreapta parul perfect si il hraneste totodata, fara grija firelor de par degradate. Astfel, placa de par Rowenta SF7510F0 Brush&Straight Premium Care are toate sansele sa devina cea mai buna prietena a ta in urmatorii ani.

Placa de par cu perie integrata Rowenta SF7510F0 Brush&Straight Premium Care: periaza parul in timp ce il intinde

Dupa cum ii spune si denumirea oficiala, aceasta placa de indreptat are integrata inclusiv o perie de par micuta, dar eficienta, pe lateralele ambelor placi. In acest mod, periezi parul in timp ce in indrepti. Insa, atentie, nu il va lasa drept si presat complet tip „foita”, ci ii va conferi astfel volum specific.

Perii sunt naturali astfel incat sa redea un volum cat mai natural al parului, iar placile sa poata indrepta parul cat mai bine dintr-o singura miscare. Vei btine o coafura naturala ca si cum ai avea parul drept natural si nu l-ai fi intins cu placa. De aici, o multitudine de alte coafuri pot fi create fara a ami folosi placa de par.

Citește și:

Vezi detalii si specificatii

Par sanatos, stralucitor si matasos cu generatorul de ioni si invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan

Tehnologia Premium Care Brush & Straight a acestei perii de intins parul Rowenta SF7510F0 se bazeaza pe invelisul exclusiv Cashmere Keratin infuzat cu ulei de argan si pe generatorul de ioni - protejeaza si mentin parul matasos, exact asa cum ti-l doresti. In plus, placile mobile asigura o presiune uniforma, ferma si precisa, indiferent de grosimea suvitei aleasa pentru intindere. Vei obtine parul dorit de la radacina pana la varfuri.

Pe langa faptul ca ingrijeste parul in timp ce il intinde prin infuzia de ulei de argan peste stratul de pe placi, Rowenta SF7510F0 ofera transfer optim de caldura cu reglare excelenta a temperaturii pentru indreptare eficienta la temperaturi scazute. Temperatura optima este de 170°C pentru ca asigura indreptare perfecta fara a deteriora rezistenta firului de par.

Citește și:

Oricum, temperatura poate fi reglata cu precizie prin setari de la 130°C la 200°C, adaptabile in functie de tipul de par si de coafura dorita. Sau de timpul de care dispui. Pe afisajul cu ecran LCD iti va indica temperatura selectata.

Timpul este in favoarea ta oricand utilizezi Rowenta SF7510F0 inclusiv pentru ca placile au un timp de incalzire de numai 15 secunde. De asemenea, aparatul se opreste automat dupa 60 de minute in care nu a fost utilizat.

placa de par Rowenta SF7510F0

Vezi pret si detalii

O placa de par fiabila pentru urmatorii 10 ani

Intre tine si placa de par Rowenta SF7510F0 se anunta o prietenie stransa si de lunga durata. Pentru ca este gandita cu grija pentru mediul inconjurator. Ai la dispozitie 10 ani in care poti gasi piese de schimb pentru produsul tau, ceea ce inseamna costuri reduse, o utilizare indelungata si intretinere facila.

Citește și:

Iar datorita sistemului de inchidere a placilor Easy Lock, poti depozita mai usor placa si in conditii mai sigure, protejand placile de eventuale efecte daunatoare in timp. Poate fi astfel luata in calatorie cu tine. Se intretine usor – cam la fel de bine precum are si grija de parul tau. Ce iti poti dori mai mult ?

Fie ca alegi un par perfect drept, intins ca in reviste, fie ca optezi pentru o alura mai naturala, cu o coafura cu par intins si volum mai natural, placa de par Rowenta SF7510F0 este de un real ajutor. Va fi cu siguranta cea mai buna prietena a parului tau pe urmatorii 10 ani. Si un hair-stylist profi!

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.