Setari Cookie-uri

Trei feluri de cozi ponytail la moda in 2018: cum le obtii

Probabil cea mai la indemana coafura si probabil cea mai populara: coada tip ponytail. Ei bine, o data cu venirea toamnei va deveni si mai populara, intrucat este unul dintre cele mai chic trenduri pentru sezonul rece.

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon pretios, elegant, intr-un mod atat de firesc, de natural. Si asta se vede inclusiv la realizarea coafurilor.

Se poarta un hair-style natural, firesc, insa cu “ceva” in plus. Fie o accesorizare pretioasa. Fie cu bijuterii in completare. Fie cu efecte si texturi interesante. Se poarta cozile pentru toate gusturile! Si pentru toate tipurile de par.

De la parul umed, la parul ondulat, la cel creponat sau impletit, pana la parul drept, exista cozi ponytail pentru orice femeie. Descopera ce feluri de cozi ponytail se poarta in 2018 si cum sa le obtii.

Se poarta coada pony tail la baza cefei

Probabil cel mai elocvent model de coada ponytail cu “ceva” in plus este stilul ales de hair-stylistii colectiei Rochas.

Ei au propus pentru stilul retro al imbracamintei, cozi ponytail cu efect sculptural, prinzand mai intai coada si apoi indoind-o in interior, creand un look mai degraba de bucla sau de coc fluid. Totul este completat cu fundite sau plase de par.

Citește și:

Acest look se potriveste la tinute elegante, de seara (mai ales cu plasa pe par), la tinute office (daca se pastreaza fundele) si la tinute casual cu alte artificii de stil.

Vezi modele de elastice chic

Alege sa porti o coada ponytail asimetrica, la nivelul urechii

Daca vrei inca o varianta eleganta de coada ponytail, incearca si stilul propus de JW Andreson. Colectia eclectica este completata de cozi ponytail asimetrice.

WOMENS AUTUMN WINTER 2017 DETAILS #JWANDERSON #LFW @jonathan.anderson @benjaminbruno_ @ashleybrokaw @michelgaubert @anthonyturnerhair @markcarrasquillo @lauraholmesprod

Citește și:

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson) on

Coada este prinsa la baza cefei, insa asimetric, pe o parte, sub ureche. Parul este bine intins, si fixat, asa incat nu exista fire rebele.

Pe partea opusa coafurii, designerul a ales bijuterii si cercei masivi, pretiosi, la ureche si hair-stylistii au completat cu carari interesante in podoaba capilara. Cararile se obtin tocmai pentru ca intreg parul este dat peste crestet pentru a ajunge la baza urechii, unde se formeaza coada.

Vezi serum de netezire pentru cozi lejere

Parul ondulat sau creponat se asaza bine in coada ponytail lejera

Acest gen de cozi ponytail sunt mai degraba potrivite pentru femeile ce nu isi doresc sa petreaca prea mult timp la coafat si fixat parul.

Citește și:

Alexander McQueen propune cozi ponytail lejere. Altfel spus, aduni ceva par la spate si il prinzi intr-un elastic sau accesoriu de par.

Insa, efectul devine interesant datorita texturii spectaculoase. Parul are aspectul de parca ar fi fost impletit si apoi desfacut sau mai degraba ondulat ori creponat si lasat liber sa se aseze. Look-ul Boho este completat la casa de moda McQueen de cercei si bijuterii “nomad” style sau gipsy. Incearca acest stil la tinute casual, cu straturi de tricotaje sau cu stofe pline, de toamna si iarna.

Autumn/Winter 2017 knit dresses as pictured backstage at the AW17 show. #McQueenAW17 #AlexanderMcQueen

Citește și:

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on

Vezi un ondulator pentru efectul de par creponat

Sunt sigura ca aceste coafuri vor fi usor de experimentat, tocmai de aceea le-am ales. Pana la urma, toate ne dorim cat mai putin timp petrecut in baie, realizand un hair-style spectaculos. Si da, sunt la fel de sigura ca acest cozi ponytail la moda in 2018 vor atrage atentia.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.