Setari Cookie-uri

AVON implineste 20 de ani de cand sarbatoreste frumusetea femeilor

Se implinesc 20 de ani de cand AVON face parte din viata femeilor din Romania prin produse inovatoare, sanse la sanatate si respect, dar si prin oportunitati de dezvoltare.

comunicat de presa

anca serea
Aniversarea a fost celebrata pe 21 septembrie, in cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanti ai companiei, ambasadori ai brandului si parteneri din presa si blogosfera.

Invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO AVON, aflata pentru prima oara in Romania, la invitatia echipei locale AVON, cu prilejul evenimentului aniversar. Prezenta ani la rand in cunoscutul top Fortune al celor mai puternice femei din lumea afacerilor, Sheri McCoy a devenit CEO al companiei AVON in luna aprilie a anului 2012 si s-a concentrat de atunci pe consolidarea afacerii si pe dezvoltarea acesteia pe termen lung.

„La nivel global, brandul AVON este prezent in nu mai putin de 57 de piete si ne mandrim cu peste 6 milioane de reprezentanti care, prin pasiunea si implicarea lor, reusesc sa faca diferenta pentru femeile din jur, pentru familiile lor, dar si pentru comunitatile din care fac parte. Sunt onorata sa va fiu alaturi si sa celebram echipa noastra din Romania, care de 20 de ani se hraneste cu inovatie, reusind astfel sa isi mentina an de an locul, nu doar in inima consumatorilor, ci si pozitia in primele 15 piete AVON din lume”, a declarat Sheri McCoy, CEO AVON.

Citește și:

Gazda evenimentului aniversar a fost Anca Sina Serea, ambasadoarea parfumurilor AVON. Rand pe rand, Anca le-a invitat pe scena pe Angela Cretu - Vice President AVON Europa Centrala si General Manager AVON Romania si Moldova, Sheri McCoy - CEO AVON, pe Stela Toderascu – Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania si Moldova, dar si pe una dintre surprizele serii, designerul Lana Dumitru.

avon

„Din America in Arabia Saudita, din Rusia in Africa de Sud, impreuna cu AVON am trait experiente care mi-au dovedit ca aceasta companie nu ofera doar produse de calitate, ci si zambet, speranta si oportunitati de dezvoltare femeilor de pretutindeni. Sunt mandra de AVON Romania, de fiecare reusita sau lectie, de fiecare reprezentant care si-a construit afacerea prin determinare, curaj si ambitie. Am pornit de la un magazin cu 24 de pagini, iar acum avem mii de magazine online si 600.000 de magazine dechise la fiecare trei saptamani”, a declarat Angela Cretu, Vice President AVON Europa Centrala si General Manager AVON Romania si Moldova.

Citește și:

Cu prilejul evenimentului aniversar, Stela Toderascu – Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania si Moldova – le-a povestit invitatilor despre produsele vedeta din noul sezon. „La ceas aniversar, sarbatorim si portofoliul extraordinar care a facut ca AVON sa ocupe mereu o pozitie de top in piata de cosmetice din Romania. Un nou parfum, un nou ambasador international, o explozie de culoare si texturi in colectia mark., un produs revolutionar de ingrijire a pielii si o colectie capsula impreuna cu unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri din Romania sunt vedetele noului sezon”, a declarat Stela Toderascu.

Gama Fragrance se imbogateste cu un nou parfum, care o are drept imagine pe cunoscuta actrita Eva Mendes si care aduce in premiera conceptul de layering in universul parfumurilor. Creat de parfumieri celebri, Eve Duet are un ambalaj unic, care inglobeaza doua arome si care permite personalizarea parfumului in functie de momentul zilei sau de starea de spirit.

Citește și:

Si portofoliul mark. va avea o noua vedeta in acest sezon. Rujul Liquid Lip este o explozie de culoare in 20 de nuante, cu primer incorporat, pentru un plus de hidratare si rezistenta. Noul produs o are drept ambasadoare pe INNA si este disponibil in doua tipuri de texturi - mata si lucioasa. Produsul poate fi testat si in aplicatia AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot incerca produsele de make-up AVON, in toate culorile si texturile disponibile. In plus, noua aplicatie pune la dispozitie machiaje iconice realizate de Make-up Artistul AVON - Roxana Minea, optiuni de setare a intensitatii produselor alese pentru a obtine efecte variate, dar si trucuri interactive sau posibilitatea de a vedea in timp real rezultatele before & after. Produsele preferate pot fi selectate direct din aplicatie si comandate apoi de pe www.avon.ro. Aplicatia Make-up Mirror poate fi descarcata gratuit din AppStore si Google Play.

Citește și:

avon In skin care, AVON prezinta un produs inovator, iesit de curand din laboratoarele institutului de cercetare AVON din New York: Anew Infinite Effects. Principiul de functionare este simplu. Atunci cand folosesti luni de zile acelasi produs anti-aging, pielea se obisnuieste cu formula, iar rezultatele inceteaza sa mai apara. Anew Infinite Effects are o reteta clara: o saptamana folosesti crema numarul 1, o saptamana pe cea de-a doua, conform specificatiilor de pe ambalaj. Nu este un produs 2 in 1, ci un tratament sigur, construit pe baza a doua formule inovatoare.

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru ingrijirea parului o are drept ambasadoare pe Antonia. Noua gama ofera parului un aspect dens si voluminos, dar si un plus de elasticitate datorita complexului de aminoacizi, vitamine si extract de alge.

Citește și:

    avon

    Elementul surpriza care vine in completarea noutatilor de beauty este lansarea colectiei capsula impreuna cu Lana Dumitru, care cuprinde elemente vestimentare si accesorii in texturile si vizualurile care au consacrat brandul LANA.

    Produsele vedeta din acest sezon vor fi lansate in urmatoarea ordine: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection si Anew Infinite Effects pe 19 octombrie, iar colectia realizata impreuna cu Lana se va lansa in Brosura 16, incepand cu 9 noiembrie. Produsele vor fi disponibile in brosura si pe www.avon.ro.

    Vizionare placuta


    Kudika
    22 Septembrie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.