Setari Cookie-uri

Hair Strobing: Personalizarea culorii in sezonul toamna iarna

Industria de frumusete tine pasul cu lumea si se adapteaza. Urmeaza trendul de individualizare. De hiper-personalizare. De ce? Pentru a marca si pentru a evidentia trasaturile unice ale clientului.

comunicat de presa:

Traim intr-o lume a perceptiilor si a individualitatii. O lume in care oamenii au nevoie de control asupra vietii lor. La toate nivelurile si in toate directiile. Suntem actori intr-un univers special, unde fiecare ne vrem unic.

ASCENSIUNEA CONCEPTULUI DE HIPER-PERSONALIZARE

Industria de frumusete tine pasul cu lumea si se adapteaza. Urmeaza trendul de individualizare. De hiper-personalizare. De ce? Pentru a marca si pentru a evidentia trasaturile unice ale clientului.

Azi, aceasta tendinta vizeaza crearea de experiente, astfel incat oamenii sa aiba povesti personale care construiesc brandul facandu-l sa para accesibil si uman.

Londa Professional da tonul sezonului de toamna iarna cu un concept de tehnici de culoare si stil reunite sub denumirea de HAIR STROBING.

DE LA MAKE-UP LA PAR

Definirea fetei continua sa fie o tema a tendintelor in machiaj, iar tehnica contouring a inceput sa evolueze spre tehnica strobing, al carei focus principal este iluminarea fetei. Acest nou mod de a sculpta fata se potriveste cu cererea consumatorilor pentru aspect natural si proaspat si ajuta la cresterea luminozitatii, evidentierea si acoperirea anumitor zone, asertiuni ale industriei de produse de machiaj si ingrijire a pielii.

Citește și:

In mod traditional, concepte preluate din machiaj, tehnicile strobing si contouring au inspirat si parul.

Hair Strobing consta in tehnici de colorare a parului care evidentiaza cele mai frumoase caracteristici ale persoanei - de la fata la par, pentru un look total armonios.

TEHNICA STROBING DE PERSONALIZARE

Trei beneficii finale:

Frumusete hiper-personalizata

Hair Strobing este o tehnica de evidentiere hiper-personalizata care este specifica culorii parului, formei fetei si tonului pielii unei persoane. Acestaaccentueaza frumusetea naturala.

Efect de par sarutat de soare

Nuantele deschise sunt aplicate pe partile frontale ale parului (zona care de obicei capteaza razele soarelui), avand grija sa puna in evidenta tunsoarea. Rezultatul este un contrast bland, dar vizibil intre culori, pentru a accentua zonele specifice ale fetei si pentru a oferi un efect tineresc de par sarutat de soare.

Citește și:

Usor de intretinut

Tehnica strobing pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale clientului pentru a da un efect mai tineresc - si necesita o intretinere minima.

PALETA DE CULORI

Londa Professional propune forme si culori simple, elegante, combinate armonios. Asistam la o explozie de tonuri pastelate care radiaza o senzatie pozitiva si calma.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.