Setari Cookie-uri

NOUL Pantene Pro-V 3 Minute Miracle, balsamul care combate parul degradat in doar 3 minute, ajunge in Romania

Datorita formulei imbunatatite, noul balsam Pantene poate fi utilizat la fiecare spalare, pentru ca nu ingreuneaza parul.

comunicat de presa

balsam pantene

A tranformat parul a peste 25 de milioane de femei din intreaga lume si a castigat deja 10 premii de inovatie si frumusete la nivel global. Acum, noul Pantene Pro-V 3 Minute Miracle, primul balsam din lume care, in doar 3 minute, combate parul degradat de-a lungul a 3 luni, se lanseaza si in Romania.

Datorita formulei imbunatatite, noul balsam Pantene poate fi utilizat la fiecare spalare, pentru ca nu ingreuneaza parul. In plus, acesta contine de doua ori mai multe ingrediente de hidratare fata de balsamul obisnuit, pentru a hrani, a oferi stralucire parului si a preveni degradarea acestuia.

Specialistul Pantene, Dr. Jeni Thomas, explica modul in care tehnologia noului balsam Pantene Pro-V 3 Minute Miracle este capabila sa transforme parul:

„Pantene Pro-V 3 Minute Miracle functioneaza cu tehnologie inteligenta, care patrunde uniform in firul de par, eliberand rapid activele microrigide ce identifica zonele deteriorate. Componenta noua, histidina, ajunge apoi in firul de par, reducand mineralele oxidante si ajutandu-l sa ramana puternic din interior. Rezultatul? Par puternic, moale si stralucitor, fara efect de ingrasare.”

Citește și:

balsam pantene

Ambasadorul global Pantene, Selena Gomez, se bucura deja de rezultatele utilizarii noului Pantene 3 Minute Miracle:

„Sunt incantata de noul balsam Pantene 3 Minute Miracle. Imi place sa stiu ca il pot folosi la fiecare spalare si ca imi repara parul in doar 3 minute! Noua formula are o tehnologie inteligenta care intareste si repara zonele deteriorate. Mai mult, balsamul este clatit cu usurinta, asa ca il pot aplica pe toata lungimea firului de par: de la radacina pana la varfuri. Este noua mea arma secreta”.

Noul balsam Pantene Pro-V 3 Minute Miracle este disponibil in trei variante, Repair&Protect, Color Protect si Volume.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.