Setari Cookie-uri

Solutii pentru albirea dintilor de la Himalaya Herbals Healthcare

Multumita ingredientelor principale folosite, cele trei solutii de albire prezinta anumite particularitati care servesc unor nevoi diferite ale consumatorilor. Astfel, cei care consuma in mod frecvent ceai sau cafea pot sa-si ia adio de la petele de la suprafata dintilor cauzate de aceste bauturi, utilizand pasta de dinti Stain Away.

comunicat de presa:

Avand un portofoliu de produse in continua dezvoltare, Himalaya Herbals Healthcare isi imbogateste in aceasta toamna gama de paste pentru dinti cu solutii de albire, realizate din ingrediente active 100% naturale si fara agenti chimici de albire. in gama pastelor de dinti de la Himalaya Herbals se regasesc produse pentru ingrijire orala completa sau produse care vizeaza imbunatatirea unor aspecte precum sensibilitatea dentara sau respiratia proaspata. Astfel, pe langa pasta de dinti Alb stralucitor Sparkly White, consacrata deja in portofoliul Himalaya Herbals, se adauga alte doua noi produse: pasta pentru dinti fara pete de ceai si cafea Stain Away si gelul pentru zambet mai alb Active White.

Misiunea Herbals Healthcare de a imbunatati calitatea vietii oamenilor nu se opreste la productia de suplimente alimentare, desi acestea au consacrat brandul. Orientarea catre segmentul de ingrijire personala vine ca o suplimentare fireasca a portofoliului de produse, in acord cu nevoile consumatorului. De exemplu, stiati ca atunci cand zambim se contracta 17 muschi? Daca tot depunem atat de mult efort pentru acest gest, ar fi normal sa ne bucuram din plin de efectele lui, avand un zambet mai alb. Tocmai de aceea ma bucur ca am adaugat in portofoliul nostru de produse doua noi paste de dinti pentru albire care lupta impotriva formarii placii dentare, cu formule unice, care se bazeaza pe tehnologia enzimelor din plante (papaya si ananas) si extract din arbore de Miswak – care previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile.” a declarat Ioana Cebuc, Director Marketing Prisum International Trading, distribuitor al produselor Himalaya Herbals Healthcare in Romania.

Citește și:

Multumita ingredientelor principale folosite, cele trei solutii de albire prezinta anumite particularitati care servesc unor nevoi diferite ale consumatorilor. Astfel, cei care consuma in mod frecvent ceai sau cafea pot sa-si ia adio de la petele de la suprafata dintilor cauzate de aceste bauturi, utilizand pasta de dinti Stain Away. Pasta de dinti Active White este o optiune potrivita pentru cei care prefera textura sub forma de gel si doresc sa obtina pe langa albire si o respiratie proaspata, de lunga durata. Iar Sparkly White, solutia de albire deja consacrata in portofoliul Himalaya, are un efect rapid de indepartare a petelor de la suprafata dintilor in doar doua saptamani.

Pasta de dinti fara pete de ceai si cafea Stain Away are o actiune precisa, dar delicata, multumita tehnologiei enzimelor din papaya si ananas care confera dintilor albire si indeparteaza petele de ceai si cafea de pe smaltul dintilor. Aceasta combinatie eficienta de enzime confera un zambet mai alb cu 3 nuante in doar 4 saptamani, conform studiilor clinice. Mentolul din compozitia formulei unice a pastei de dinti previne respiratia neplacuta. in plus, pasta de dinti fara pete de ceai si cafea Stain Away ofera protectie de pana la 12 ore impotriva bacteriilor, ajutand la prevenirea formarii placii dentare. Compozitia pastei de dintiagenti chimici de albire si fara fluor.

Citește și:

Gelul pentru un zambet mai alb Active White albeste dintii in mod natural, fara agenti chimici intruzivi si fara parabeni, iar efectele se vad dupa primele doua saptamani de la folosire. Pasta de dinti are o formula revolutionara, pe baza de plante, care foloseste tehnologia enzimelor din papaya si ananas pentru albirea dintilor. De asemenea, datorita extractului de scortisoara si cuisoare, produsul are proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, asigurand in acelasi timp o respiratie proaspata, de lunga durata. Contine si extract de arbore de Miswalk, un astringent natural, care previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile.

Pasta de dinti Alb stralucitor Sparkly White are o formula inovatoare bazata pe tehnologia enzimelor din plante, care indeparteaza delicat petele de pe suprafata dintilor in doar doua saptamani, multumita celor doua enzime proteolitice: enzima papaina din Papaya si enzima bromelaina din Ananas. Beneficiile secundare (nu as folosi beneficii secundare ci as adauga „in plus” pt a nu minimaliza importanta lor) ale folosirii acestei paste de dinti sunt reducerea si prevenirea sangerarilor si inflamatiilor gingivale, multumita actiunii ingredientului activ din arborele de Miswak. Extractul din coaja de migdale este un element astringent natural cu rol de intarire a gingiilor, in timp ce scortisoara de Ceylon contine eugenol si aldehida cinamica care are efect antimicrobian asupra germenilor ce pot cauza carii dentare si a boli parodontale.

Citește și:

Este recomandata folosirea pastelor de dinti de cel putin doua ori pe zi. Copiii sub 6 ani necesita supravegherea adultilor in momentul periajului. Din punct de vedere dozaj, este recomandat copiilor folosirea unei cantitati de bob de mazare pentru a reduce riscul de ingerare.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.