Setari Cookie-uri

Ce nuante de oja se poarta toamna aceasta

Ojele Jessica au o textura bogata, fina, ce confera culorii profunzime. In acelasi timp, sunt si sigure deoarece produsele nu contin formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. 

comunicat de presa:

Manichiura este considerata cartea de vizita a unei femei, asa ca este important sa ii acorzi atentie indiferent de sezon. Ultimele tendinte pentru toamna ofera nuante versatile care te vor ajuta sa fii in ton cu vremea de afara.

Am ales pentru tine nuantele de oja care se vor purta in sezonul rece, care iti vor completa lookul si iti vor conferi un plus de sofisticare.

Primul pas pentru a fi in tendinte este inlocuirea nuantelor aprinse in favoarea celor mate, inspirate de culorile toamnei.

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem in acest sezon si poate reprezenta baza look-ului tau de toamna. Pe masura ce iti afirmi individualitatea prin moda, unghiile tale ar trebui sa iti sublinieze garderoba impecabila si sa atraga atentia asupra intregului look. Culorile neutre sunt o alegere fresh si moderna pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Jessica Vartoughian, CEO&Founder Jessica Cosmetics.

Citește și:

Pe masura ce se raceste vremea, opteaza pentru oja burgundy. Fara indoiala, aceasta culoare este un must have pentru toamna.

Nuantele nude raman in trend in perioada rece. Acestea complimenteaza foarte bine si pielea bronzata.

Se poarta si nuantele de roz pal, dar si cele de roz sidefat. Aceastea te vor ajuta sa faci tranzitia de la vara la toamna foarte usor.

Ojele Jessica au o textura bogata, fina, ce confera culorii profunzime. In acelasi timp, sunt si sigure deoarece produsele nu contin formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.

Pret: 45 RON

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta, prezent in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.