Setari Cookie-uri

OPI lanseaza Colectia ProSpa

Colectia ProSpa OPI, o linie de produse de lux inspirate de tehnicile de ingrijire faciala si perfectionate pentru maini si picioare.

comunicat de presa

OPI ProSpa OPI lanseaza Colectia ProSpa, creata pentru a transforma atat modul in care clientele sale isi ingrijesc mainile si picioarele, cat si experienta din saloanele specializate. Dezvoltata in colaborare cu Dr. Gabriel Zena - dermatolog de renume mondial, aceasta linie de produse imprumuta cele mai bune practici ale ingrijirii faciale, inclusiv tehnologiile, formulele si ingredientele, pentru a revolutiona ingrijirea pielii in mediul saloanelor profesionale pentru manichiura-pedichiura si pentru a asigura solutii de calitate pentru hidratare, protectie si prevenire a diverselor probleme specifice.

Conceputa pentru imbunatatirea experientei clientilor, colectia ProSpa include ingrediente de ultima generatie, precum untul ultrahidratant de Cupuaçu, extractul de Ceai Alb bogat in antioxidanti pentru a combate deteriorarile cauzate de radicalii liberi si Peptide restaurative, care actioneaza pentru refacerea fibrelor de colagen si ajuta la mentinerea unui aspect tanar al pielii.

Citește și:

OPI

Imbinand cunostintele despre ingrijirea tenului ale specialistului Dr. Gabriel Zena cu experienta OPI in domeniul manichiurii/pedichiurii, au fost dezvoltate formule special destinate saloanelor, care sa ofere clientilor lor momente de rasfat si rafinament ca niciodata pana acum. Noile produse revolutionare includ Tratament pentru micro-exfolierea mainilor, ProSpa Micro-exfolianting Hand Polish, Crema hidrtanta pentru masaj, Moisture Whip Massage Cream, Spray hidratant cu ceramide, Moisture Bonding Ceraminde Spray, Balsam cu efect intensiv de netezire a calozitatilor, Intensive Callus Smoothing Balm, si Ser protector pentru maini, Protective Hand Serum.

OPI ProSpa

„ProSpa preia cele mai bune atribute ale ingrijirii faciale si le incorporeaza in produse destinate mainilor si picioarelor. Fara o ingrijire adecvata, aceste doua zone ale corpului sunt predispuse atat imbatranirii premature, cat si rosetei, uscaciunii, inflamatiei si craparii pielii”, explica ambasadorul si consilierul ProSpa, Dr. Zena Gabriel. „Inspiratia mea pentru contributia dezvoltarii acestor produse provine din munca de peste un deceniu cu clienti care stiu sa aleaga ce este mai bun pentru ei. Acesti clienti vor sa arate si sa se simta extraordinar, iar asta inseamna o piele hidratata si protejata pentru prevenirea imbatranirii pe cat posibil. Circulatia imbunatatita prin masaj si reinnoirea celulara datorata exfolierii, combinate cu hidratarea ii confera pielii o stralucire viguroasa”.

Citește și:

„Saloanele pot duce serviciile pentru clienti la urmatorul nivel si le pot oferi acestora o experienta de care sa se bucure intre vizitele la salon, acasa”, afirma Co-Fondatorul si Ambassadorul brandului OPI, Suzi Weiss-Fischmann. „Datorita formulei puternic hidratante si parfumului de citrice erbacee, femeile se pot simti relaxate si ingrijite atat la salon, cat si acasa”.

OPI

Noua colectie de ingrijire a pielii mainilor si picioarelor include:

  1. Pudra efervescenta cu efect de calmare, ProSpa Soothing Soak
  2. Gel cu actiune avansata, pentru inmuierea calozitatilor, ProSpa Advanced Callus Softening Gel
  3. Balsam cu efect intensiv de netezire a calozitatilor, ProSpa Intensive Callus Smoothing Balm
  4. Crema hidratanta pentru masaj, ProSpa Moisture Whip Massage Cream
  5. Crema exfolianta pentru cuticule, ProSpa Exfoliating Cuticle Cream
  6. Crema exfolianta pe baza de Zahar, ProSpa Exfoliating Sugar Scrub
  7. Tratament pentru micro-exfolierea mainilor, ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish
  8. Masca hidratanta cu efect de netezire, ProSpa Soothing Moisture Mask
  9. Crema protectoare pentru maini, unghii si cuticule, ProSpa Protective Hand, Nail & Cuticle Cream
  10. Ser protector pentru maini, ProSpa Protective Hand Serum
  11. Ulei pentru unghii si cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil
  12. Creion cu ulei pentru unghii si cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go
  13. Spray hidratant cu Ceramide, ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray
  14. Pila pentru picioare & Benzi pentru exfoliere, de unica folosinta, ProSpa Dual Sided Foot File With Disposable Grit Strips

Colectia OPI ProSpa cuprinde 14 produse care se regasesc in multiple gramaje.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.