Setari Cookie-uri

AQUA INFINI – Hidratare optima pentru piele

Pentru o piele delicata si mai catifelata ca niciodata, va invitam sa incercati serul ultra-hidratant AQUA INFINI.

comunicat de presa

Aqua Infini

Stiati ca celulele contin 60% apa, ceea ce confera organismului tinerete, sanatate si vitalitate? Pe masura ce se inainteaza in varsta, apa din celule se pierde. In plus, factorii externi pot provoca deshidratare (frigul sau caldura, aerul conditionat sau chiar fumul de tutun), astfel incat se intensifica pierderea naturala zilnica a apei cu pana la 3 litri!

Pentru protectia pielii impotriva pierderii de apa si pentru un aspect plin de vitalitate si frumusete, hidratarea trebuie sa fie constanta si inteligenta, atat din interior, cat si din exterior.

Maestrii formulatori Galénic au obtinut o formula bazata pe un amestec de hidratare pentru a retine in permanenta apa in piele, astfel luand nastere SERUL AQUA INFINI.

Roza Ierihonului care umple celulele cu apa – Glicerina vegetala si sorbitol care capteaza apa in jurul celulelor – Acid hialuronic care hidrateaza si confera volum la suprafata. Toate aceste ingrediente active au fost introduse in structura galenica TAMIS³ MOLÉCULAIRETM, special creata pentru ca Roza Ierihonului sa isi pastreze intreaga eficienta si sa fie transportata in inima celulelor pielii.

Citește și:

Din punct de vedere clinic, testul realizat a confirmat de departe puterea extrem de hidratanta a acestui ser: hidrateaza intens pielea, pana la + 91 %, iar efecte ale hidratarii se constata la peste 48 de ore*.

Pentru o piele delicata si mai catifelata ca niciodata, va invitam sa incercati serul ultra-hidratant AQUA INFINI, disponibil in farmacii.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.galenic.ro sau www.facebook.com/GalenicRomania

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.