Setari Cookie-uri

AVON lanseaza prima sa aplicatie de machiaj virtual

AVON Makeup Mirror pune la dispozitia utilizatorilor machiaje iconice realizate de Make-up Artistul oficial Roxana Minea.

comunicat de presa

Incepand cu luna septembrie, AVON Romania redefineste experienta de beauty shopping si pune la dispozitia tuturor consumatorilor sai posibilitatea de a testa virtual toate produsele de machiaj din portofoliu cu ajutorul celei mai noi aplicatii lansate, AVON Makeup Mirror. avon

AVON Makeup Mirror pune la dispozitia utilizatorilor machiaje iconice realizate de Make-up Artistul oficial Roxana Minea, alaturi de intreaga colectie de produse de machiaj AVON disponibile de la campanie la campanie.

Aplicatia permite testarea lor in toate culorile si texturile disponibile, setarea intensitatii pentru obtinerea unor efecte variate, vizualizarea rezultatelor „inainte” si „dupa”, dar si distribuirea pe retelele sociale sau pe e-mail a machiajelor realizate. In plus, toate produsele testate si folosite in machiajele virtuale realizate pot fi selectate direct din aplicatie si comandate apoi pe www.avon.ro.

Citește și:

avon „Ne mandrim cu unul dintre cele mai diversificate portofolii de machiaj de pe piata din Romania, cu sute de produse care acopera atat preferintele consumatoarei care experimenteaza si este atenta la tendinte, cat si pe cele ale femeii care prefera un machiaj clasic, dar si cu un ambasador pe masura, INNA alaturandu-se echipei noastre ca imagine a colectiei mark. lansata pe piata anul acesta. Dinamizarea si digitalizarea experientei de shopping sunt pasii firesti cu care venim in completarea acestora, iar Avon Makeup Mirror ne permite sa raspundem intr-un mod interactiv unui public curios, informat si exigent, pentru care testarea rapida este definitorie in decizia de achizitie.” spune Stela Toderascu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova.

AVON Makeup Mirror este disponibila pentru descarcare gratuita incepand cu luna septembrie in AppStore si Google Play.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.