Setari Cookie-uri

5 sampoane profesionale pentru par gras care fac minuni

Keune, Kerastase si L'Oreal sunt doar cateva dintre marile branduri care ne pun la dispozitie sampoane profesionale care lupta impotriva excesului de sebum

Sa ai un par sanatos nu este deloc usor. Poate ca nu am avut probleme cu el cat am fost adolescente, pentru ca nu il indreptam cu placa, nici nu il vopseam, dar asta cu siguranta nu se intampla si astazi. In ziua de azi prea putin dintre noi ies din casa fara sa-si fi coafat parul cu placa, cu ondulatorul sau cu peria rotativa si fara sa fi aplicat un produs de styling.

Si de aici intervin problemele: varfuri despicate, par ars si lipsit de stralucire, fire rebele si par electrizat, plus excesul de sebum. Excesul de sebum. Ne oprim aici. Parul gras este cel mai neplacut dintre toate, o problema des intalnita si de multe ori foarte greu de rezolvat.

Sampon profesional pentru par gras Keune si Kerastase

Pana sa ajung sa investesc intr-un sampon profesional, am incercat cam toate sampoanele pentru par gras. Rezultatele au fost pe termen scurt, asa ca atunci cand nu am mai putut, am ascultat de sfatul coafezei mele si mi-am achizitionat un sampon profesional.

Citește și:

Ma inteleg deosebit de bine cu samponul pentru par gras de la Keune, dar nu este singurul pe care il recomand. Kerastase, L'Oreal si Londa au produse eficiente.

Samponul pentru par si scalp gras Keune Care Line Derma curata si ingrijeste fibra capilara, incetinind secretia de sebum. Ingrediente: minerale esentiale si bio-sulfura.

Samponul pentru par si scalp gras Kerastase Specifique Bain Divalent curata si purifica scalpul, este conceput pentru radacinile uleioase, ajuta la eliminarea excesului de sebum, lasa parul mai moale si il face mai stralucitor. Ingrediente: glicina, vitamina B6.

Sampoane pentru par gras

Sampon Keune pentru scalp si par gras Sampon Kerastase pentru scalp si par gras

Sampoane profesionale pentru par gras: L'Oreal, Londa Professional, Kashmir

L'Oreal Professionnel Pure Resource Shampoo este pentru parul gras sau pentru parul normal cu tendinte de ingrasare. Conceput pentru a echilibra excesul de sebum, acest sampon ajuta fibra capilara sa isi regleze necesarul hidro-lipidic, hranind firul de la radacina pana la varfuri. Ofera stralucire, reduce tendinta de ingrasare si elimina mancarimea scalpului. Ingrediente: tehnologia Citramine, vitamine, extract de lamaie.

Citește și:

Samponul Londa Professional Purifying este pentru toate tipurile de par, in special pentru parul gras si lipsit de volum. Asigura o purificare eficienta atat a scalpului cat si a parului, oferind stralucire si reducand tendinta de ingrasare. Imbunatateste circulatia sanguina si elimina senzatia de mancarime. Ingrediente: cafeina, mentol, extract de galbenele, ceai alb.

Samponul Kashmir Deep Keratin are in compozitie formula unica pe baza de keratina, care repara parul gras, degradat sau vopsit, intareste si regenereaza firul de par. Ingrediente: keratina, aminoacizi si proteine.

Sampoane profesionale pentru par gras

Sampon L'Oreal pentru par gras Sampon Londa pentru par gras Sampon Kashmir par gras

Si sa nu uitam ca: "Cea mai frumoasă coafură este părul răvăşit, iar cel mai frumos ruj este rujul luat de pe buze." [Ana Truta]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olga Kudryashova

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.