Setari Cookie-uri

4 modele de epilatoare performante de urmarit de Black Friday 2017!

Pe 17 noiembrie se da startul marilor reduceri in campania Black Friday 2017. Fii pe faza si achizitioneaza-ti produsele mult visate la preturi mai mult decat incantatoare. E timpul sa treci pe lista si un epilator super performant.

Chiar daca in sezonul rece nu ne epilam la fel de des cum o facem vara, ceea ce nu e gresit, pentru ca lasam pielea sa se relaxeze si sa isi revina dupa tot stresul la care a fost supusa pentru ca noi sa purtam fuste si rochite, indepartarea firelor de par de pe picioare si brate nu se opreste niciodata. Vara apelam la ceara traditionala, la benzile cu ceara, la epilator si chiar la aparatele de ras clasice, in timp ce iarna putem sa ne rezumam la epilatorul electric, pe care il folosim o singura data pe luna.

Pentru ca rezultatul sa fie cum ne dorim, dar si de lunga durata, e important sa folosim un epilator cat mai performant, care incetineste cresterea parului si lasa pielea catifelata pentru mult timp. Un astfel de epilator se va gasi peste doar trei saptamani in ofertele promotionale de Black Friday ale magazinelor online. Iata cateva modele pe care sa le urmaresti:

Citește și:

Epilatoare performante Braun Silk-epil si Philips Satinelle

Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry. Se spune despre el ca este cel mai rapid si precis epilator Braun. Aparatul beneficiaza de urmatoarele trei tehnologii:

  • tehnologia MicroGrip - cele mai inovatoare pensete cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere, smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare.
  • tehnologia de exfoliere sonica - produce peste 3000 de micro-vibratii pe minut pentru exfolierea pielii. Peria albastra este de sase ori mai eficienta fata de un tratament manual, inlaturand pielea moarta si reducand cresterea parului sub piele, iar peria mov este ideala pentru exfolierea zonelor sensibile.
  • tehnologia Wet&Dry - functioneaza in baie sau la dus, pentru o epilare mai blanda si mai confortabila.

Epilatorul Philips Satinelle HP6423/00 are discuri metalice, 20 de puncte de prindere, 2 viteze si un cap de ras. Capul de radere urmeaza contururile zonei inghinale sau axilare pentru indepartarea precisa a firelor de par.

Citește și:

Discurile de epilare delicate indeparteaza firele de par fara senzatia de smulgere, iar discurile pentru epilare unica indeparteaza chiar si cele mai mici fire de par (0,5 mm).

Epilator performante Philips Satinelle si Braun Silk

Epilator Braun Silk Wet&Dry Epilator Philips Satinelle

Epilatoare IPL Philips si Remington

Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00. Tehnologia IPL functioneaza prin aplicarea unor impulsuri de lumina pe piele. Lumina este absorbita de catre melanina (pigmentul) din par, este transformata in energie luminoasa, iar aceasta energie luminoasa ajunge in radacina firului de par, stimuland foliculul firului sa intre in faza latenta.

Rezultatul: cresterea parului este incetinita, iar pielea ramane catifelata pentru timp indelungat. Reducerea semnificativa a cresterii parului se observa dupa trei tratamente efectuate la interval de doua saptamani.

Citește și:

Epilatorul cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru fata si corp utilizeaza cele mai recente inovatii in materie de epilare, folosind tehnologia unica Propulse - o Lumina Intens Pulsata dovedita clinic care tinteste parul direct de la radacina si are ca rezultat indepartarea definitiva a parului si catifelarea pielii.

Epilatorul IPL Remington este la fel de eficient si pentru barbati, pentru indepartarea parului de pe spate, piep si umeri.

Epilatoare IPL Remington si Philips

Epilator IPL Philips Epilator IPL Remington

Poate ca este Black Friday evenimentul cu cele mai mari reduceri, dar chiar si asa nu iti poti permite sa arunci cu banii pe produse fara sa te interesezi mai inainte de ce sunt in stare sa faca. Cand vine vorba de un epilator, interesul tau ar trebui sa fie si mai mare, deci nu plasa comanda pana nu ai citit caracteristicile produsului. Dupa... spor la cumparaturi!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Stocked House Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.