Setari Cookie-uri

Vrei sa scapi de petele pigmentare? Acum este foarte simplu!

Tehnologia disponibila astazi in medicina estetica ne ofera solutii minim invazive pentru a elimina aceste pete pigmentare nedorite.

pete pigmentare

Ai pete maronii pe maini sau pete maronii pe fata? Aceasta este cea mai buna perioada pentru tratarea lor, pentru ca pielea nu este expusa soarelui excesiv. Cele mai eficiente metode pentru pete pigmentare sunt tratamentele cu laser, o metoda inovatoare, care ofera rezultate remarcabile.

Asa-numitele pete pigmentare sunt afectiuni ce se pot transforma in timp in cumplitul cancer de piele, asa ca trebuie sa le acorzi mai multa atentie. Acestea apar din diverse motive, unele sunt prezente pe piele chiar de la nastere, insa cele mai multe apar din cauza expunerii la soare, de aceea, pentru a le preveni, este bine sa te protejezi de razele soarelui. Cele mai eficiente tratamente la ora actuala sunt cele pe baza de laser”, afirma Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical la clinica FAZZADA.

Cum tratam inesteticele pete pigmentare?

Citește și:

Dupa vacanta petrecuta sub razele soarelui, pielea ne ramane uscata si crapata, iar in locul bronzului natural raman pete pe piele, inchise la culoare, iar odata cu varsta acestea apar si mai pregnant pe maini, pe decolteu, umeri, fata si chiar si micile pete maronii ce seamana cu pistrui. Tehnologia disponibila astazi in medicina estetica ne ofera solutii minim invazive pentru a elimina aceste pete pigmentare nedorite, cat si solutii pentru hidratarea intensa a pielii prin aparatura laser Sciton si injectarile cu complex de vitamine si acid hialuronic - Redensity Skin, dar si solutii de ingrijire in intimitatea caminului prin cosmeceuticele ce contin aceeasi concentratie de RHA (acid hialuronic rezistent) ca si fillerele.

„In general, aceste pete pigmentare reprezinta acumulari de melanina, care apar sub actiunea razelor ultraviolete, atunci cand secretia acestui pigment scapa de sub control si se produce in exces. Acestea apar indiferent de tipul si culoarea pielii si daca sunt lasate netratate ele se fixeaza din ce in ce mai bine sub piele, asa caindepartarea lor se va face in mai multe sedinte. Tratamentul noninvaziv Forever Young BBL are efecte demonstrate clinic mai ales in cazul melasmei, pistruilor si petelor de soare, de aceea este cea mai indicata solutie la final de vara daca ne dorim o piele curata, cu o culoarea uniforma”, explica Andreea Iftimie.

Citește și:

Adio pete pigmentare, bun venit tehnologia BBL

Tratamentul Forever Young BBL este in momentul de fata cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru a trata pielea cu pete pigmentare. Asadar, lumina BBL (lumina broad band light) denatureaza pigmentul, modificandu-i culoarea, si actioneaza asupra modelului de expresie genetica a pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara.

Se recomanda trei, patru sedinte pe an, pe tot parcursul vietii. Nu este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este o rutina de ingrijire care face timpul reversibil. In timpul si dupa tratament, expunerea la soare trebuie limitata si se impune folosirea unei creme cu protectie ridicata”, spune specialistul.

Hidratarea pielii este importanta!

„Pe de alta parte sa nu uitam ca dupa o vacanta la mare, pielea noastra este agresata de nisip, apa de mare, radiatii, de aceea trebuie sa acordam o atentie sporita hidratarii, nu doar superficial prin creme hidratante, ci printr-un cocktail de vitamine si acid hialuronic puternic hidratante in profunzime cum este Redensity Skin, urmate apoi de tratament constant cu linia de cosmeceutice de la Teoxane - serul cu acid hialuronic RHA. Tehnologia moderna folositain clinicile din intreaga lume si de catre vedetele de la Hollywood au in vedere atat preventia, cat si repararea tuturor acelor aspecte cauzate de soare”, completeaza Andreea Iftimie.

Citește și:

Redensity Skin este un tratament de redensificare prin care se acceseaza tenul in profunzime. Aceasta formula de acid hialuronic este special creata pentru a reda pielii stralucirea, luminozitatea, hidratarea si elasticitatea pierduta si pentru a elimina imperfectiunile fetei. Tratamentul este ideal pentru tenul fara tonus si stralucire, dar si pentru riduri si linii fine.

teoxane
Pentru mentinerea efectelor pe o perioada indelungata dupa eliminarea acestor pete pigmentare si dupa tratamentul de hidratare a pielii, se recomanda folosirea cosmeceuticelor Teoxane, complementare tratamentelor de redensificare a pielii cu acid hialuronic. Acestea incorporeaza tehnologia unica RHA® si contin o alaturare eficienta de complexe care lucreaza pentru imbunatatirea aspectului pielii, chiar in intimitatea propriului camin. Practic aceste produse contin aceeasi concentratie de acid hialuronic precum fillerele.

Citește și:

Toate tratamentele pot fi realizate la Clinica FAZZADA, ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actualain categoria spa-ului medical, cat si programele unice, Pret-a-traiter. Noua gama de cosmeceutice Teoxane este disponibila acum si online, pe site-ul http://teoxane-beauty.ro, aducand rezultatele obtinute in cabinetele de medicina estetica la indemana oricarei persoane, in confortul propriei case.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.