Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

comunicat de presa:

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Placa de par este un instrument de coafat indispensabil pentru un look ingrijit. Este important sa ne coafam parul, dar la fel de important si de necesar este ne ingrijim de sanatatea acestuia.

La fiecare utilizare a placii trebuie sa acorzi atentie atat tehnicii de coafare, cat si etapelor premergatoare. Madalina Nitu, trainer ghd Romania, iti spune de ce anume trebuie sa tii cont, daca iti intinzi parul cu placa.

1. Usuca foarte bine parul inainte de utilizarea placii. In momentul in care aplici caldura pe un fir inca umed, toata apa se incalzeste puternic si are efect degradant.

2. Aplica un produs pentru protectie termica. Pulverizeaza-l pe lungimi inainte de uscarea cu foehn-ul sau de utilizarea placii.

3. Foloseste temperatura optima pentru coafat. „Nu e nevoie de temperaturi extreme si daunatoare pentru par, pentru o coafura perfecta. Foarte multe persoane folosesc instrumentele de coafat la temperatura ridicata pentru a obtine rezultatele dorite. Adevarul este ca temperatura optima de coafare este de 185°C. Pentru cele mai bune rezutate, aceasta trebuie mentinuta constanta pe tot parcursul procesului” sustine Madalina Nitu.

4. Nu insista foarte mult pe o suvita. Cand tii placa prea mult timp pe o zona, exista riscul ca parul sa se arda. Ca sa eviti degradarea firului, 3-5 secunde sunt suficiente.

5. Utilizeaza un pieptan subtire in timpul coafarii, daca iti doresti un par perfect intins.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: