Setari Cookie-uri

FOREO LUNA™ mini 2: o experienta superioara de curatare

Celulele moarte sunt indepartate imediat, astfel imbunatatindu-se absorbtia produselor de ingrijire. Mai mult, design-ul siliconic este ultra igienic, se usuca repede si previne depunerea bacteriilor, fiind de 35 de ori mai igienic decat periile de curatare obisnuite.

comunicat de presa:

Cu un design nou si optimizat, LUNA mini 2 va permite utilizatorilor sa se bucure de o curatare mai profunda dar in acelasi timp delicata. LUNA mini 2 marcheaza un mare pas inainte datorita inovatiilor oferind o experienta superioara de curatare si un dispozitiv stylish.

Pulsatiile T-Sonic elimina pana la 99.5% din impuritati, sebum si resturi de machiaj lasand tenul stralucitor, moale si cu o textura rafinata. Celulele moarte sunt indepartate imediat, astfel imbunatatindu-se absorbtia produselor de ingrijire. Mai mult, design-ul siliconic este ultra igienic, se usuca repede si previne depunerea bacteriilor, fiind de 35 de ori mai igienic decat periile de curatare obisnuite.

Dispozitivul LUNA Mini 2 este disponibil în 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei.
Tehnologia sofisticata T-Sonic, combinata cu o perie de fata cu 3 zone si cu 50% mai mare, indeparteaza impuritatile care provoaca pete, oferind o piele cu aspect mai curat, mai luminos si mai sanatos.

Citește și:

Suprafata periei este prevazuta cu puncte tactile mai subtiri pentru a curata delicat pielea sensibila sau uscata si cu puncte tactile mai groase, dispuse in partea superioara, pentru o curatare de precizie. Partea din spate directioneaza pulsatiile mai direct pentru a curata si improspata tenul mai gras. Capul periei nu necesită inlocuire si fiecare incarcare completa asigura 300 de utilizari.

Disponibil in Douglas si pe www.foreo.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.