Setari Cookie-uri

HYMM Men’s Care de la AMWAY se extinde cu 3 noi produse create special pentru barbatul modern

Amway extinde gama HYMM Men’s Care cu produse noi, create special pentru a se potrivi perfect rutinei de ingrijire a barbatului modern, aflat mereu in miscare, dar foarte atent cu propria imagine.

comunicat de presa

Noile produse raspund tocmai acestor nevoi practice de ingrijire zilnica, fiind usor de utilizat si foarte eficiente. Avand la baza o formula unica, testata dermatologic, imbogatita cu ingrediente naturale care protejeaza pielea de iritatiile lamei de ras, noile produse confera pielii un parfum lejer si unic, ce persista intreaga zi.

amway Noile produse care imbogatesc gama HYMM pentru barbati sunt:

  • Gelul-crema HYMM pentru curatarea fetei cu spuma revigoranta
  • Apa de toaleta HYMM cu note oceanice
  • Borseta pentru cosmetice HYMM pentru barbati

Gelul-crema HYMM pentru curatarea fetei cu spuma revigoranta

Acest gel-crema curata si are efecte de ingrijire chiar si asupra barbii de 3 zile. Formula lejera cu pH neutru este creata pentru a inlatura sebumul, uleiurile si transpiratia, lasand pielea curata, hidratata si cu un miros placut.

Citește și:

Formula include extract de Ginseng, care este recunoscut pentru proprietatile de stimulare a pielii si de tonifiere. In plus, ingredientele precum Aloe Vera, vitamina E si musetelul ajuta la hidratarea si calmarea pielii dupa barbierit.

Apa de toaleta HYMM cu note oceanice

Acest nou produs se remarca prin notele sale contemporane, masculine, inspirate de miresmele oceanice. Cu o aroma revigoranta, gratie uleiurilor aromatice foarte concentrate si cu note distincte marine, noul parfum din gama HYMM improspateaza mintea si simturile pe tot parcursul zilei. Aroma sa include o componenta exclusiva, Lorenox, care adauga profunzime parfumului si lasa o urma calda, lemnoasa si masculina.

Apa de toaleta HYMM a fost creata exclusiv pentru AMWAY de catre prestigioasa casa de parfumuri Mane, localizata in sudul Frantei, in apropiere de Grasse, locul de nastere al parfumeriei.

Citește și:

Borseta pentru cosmetice HYMM pentru barbati

O borseta pentru cosmetice, structurata corect, este esentiala atunci cand iti doresti sa fii bine organizat. Fie ca vorbim despre organizarea instrumentelor de barbierit sau de organizarea produselor de ingrijire personala, borseta poate fi un ajutor fantastic, mai ales atunci cand calatoresti.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internationale de bunuri de larg consum, care pune la dispozitie mai mult de 450 de produse de calitate superioara, din categorii precum infrumusetare, suplimente alimentare si ingrijirea casei, fiind comercializate in mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenti,. Compania a fost fondata in 1959 in Ada, Statele Unite ale Americii si opereaza in mai mult de 100 de tari, generand vanzari de 8,8 miliarde de dolari in 2016. Brandurile Amway cu vanzarile cele mai mari sunt vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de ingrijire a tenului si cosmeticele de la ARTISTRY™ si sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informatii, vizitati www.amway.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.