Setari Cookie-uri

adidas lanseaza noul gel de dus Adipure: o% sapun, o% colorant, tehnologie de hidratare cu extract de bumbac

Gelul de dus adipure contine o formula perfecta pentru piele, cu o% sapun si o% colorant.

comunicat de presa

adidas Mergi la sala si te antrenezi pentru ca vrei sa ai grija de corpul tau. Acum este momentul sa iti ingrijesti si pielea. adidas prezinta noul gel de dus Adipure, pentru o performanta inalta si o rutina completa de ingrijire a pielii.

Regimul complet adipure

Pentru cei preocupaţi sa obţina o performanta inalta, adidas a creat gama Adipure®, care se potriveste perfect rutinei tale. Formula uşoara ofera confortul ideal, pentru performanta la cote maxime.

Inspirat de lejeritatea, confortul si libertatea oferite de adipure®, adidas a lansat noul deodorant adipure cu o% saruri de aluminiu si protectie demonstrata, care dureaza pana la 24h. Acum noul gel de dus adipure completeaza rutina de ingrijire, oferind o hidratare completa intregului corp. Foloseste intreaga gama adipure, pentru confort la cote maxime.

Citește și:

Formula cu o% sapun, o% colorant si tehnologie de hidratare cu extract de bumbac

Atunci cand vorbim despre ingrijirea pielii, ne dorim intotdeauna rezultate vizibile si eforturi minime. Gelul de dus adipure contine o formula perfecta pentru piele, cu o% sapun si o% colorant.

Nu sunt importante doar ingredientele care lipsesc din formula, ci şi cele care au fost adaugate. Gelul de dus adipure contine o tehnologie complexa de hidratare, combinand agentii hidratanti ai glicerinei cu extractul de bumbac. Mai mult, 95% dintre ingrediente sunt naturale.

Acopera-ti pielea in spuma delicata, pentru o experienta revigoranta de curatare. Vei simti imediat cum pielea ta devine hidratata, protejata, supla si invaluita intr-o puternica senzatie de prospeţime.

Arome energizante

Gelul de dus adipure contine aceleasi arome revigorante ca deodorantul Adipure, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Astfel, produsele se completeaza armonios, pentru un regim de ingrijire complet. Pentru o experienta fresh pe tot parcursul zilei, gelul de dus pentru barbati are un parfum cool si usor racoros, datorita notelor de citrice si iasomie, care se imbina cu structura lemnoasa aromata. Aroma fresh a gelului de dus pentru femei contine un amestec de bergamota si frunze de violete, cu tonuri florale, care emana feminitate.

Citește și:

Design Fresh

Urmarind aceleasi caracteristici ale deodorantului, design-ul gelului de dus este simplist, contemporan. Sticla transparenta si ergonomica pentru EL este de culoare neagra-argintie. Numarul 3 inscriptionat pe sticla prezinta formula 3 in 1 a gelului de dus, care este ideal pentru corp, par si fata. Sticla pentru femei este usor curbata si are un capac alb, grafica violet, prezentand un look chic. Atat designul produsului destinat barbatilor, cat si designul destinat femeilor contin motive spiralate dinamice, care accentueaza puterea de hidratare a tehnologiei cu extract de bumbac.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.