Setari Cookie-uri

adidas lanseaza noul deodorant ADIPURE cu protectie 48h

Descopera formula imbunatatita ADIPURE --48h protectie si respect pentru piele.

comunicat de presa

adidas Pregateste-te pentru o noua generatie de deodorante pentru performanta inalta. adidas stie ca tu tii la sanatatea si confortul pielii tale. Asa cum linia exclusiva de imbracaminte a brandului, ADIPURE™, iti respecta miscarea naturala a corpului, noua formula a deodorantului ADIPURE iti respecta pielea, oferind in acelasi timp eficacitate de durata.

ADIPURE: 0% saruri de aluminiu, 100% performanta inalta

Noua formula imbunatatita ADIPURE ofera protectie dovedita de 48h, gratie tehnologiei patentate Cotton-Tech™ si a noii tehnologii de parfum.

Tehnologia imbunatatita Cotton-Tech™ controleaza bacteriile de la suprafata pielii, impiedicandu-le sa produca mirosuri neplacute. Formula ADIPURE nu blocheaza porii, ci lasa pielea sa respire natural, oferind totodata protectie optima impotriva mirosurilor neplacute. In plus, beneficiaza de o tehnologie de eliberare a parfumului conceputa pentru a-ti da un sentiment de prospetime de pana la 48h.

Citește și:

adipure Testat pe atleti, ADIPURE ofera confort instant, eficacitate si prospetime. Pentru o performanta inalta, formula sa cu 0% saruri de aluminiu si fara alcool nu va afecta pH-ul pielii.

ADIPURE pentru barbati are o aroma masculina, revigoranta, gratie combinatiei de lamaie si iasomie pe o baza aromata si lemnoasa de mosc si chihlimbar. ADIPURE pentru femei imbina notele florale cu cele de lime pentru o senzatie proaspata si revigoranta.

adidas

Un nou look surprinzator

Pentru a-i reprezenta noua formula, ADIPURE are un look mai sofisticat, cu o nuanta proaspata de albastru. Atat ambalajul argintiu, elegant pentru barbati, cat si ambalajul alb, simplu pentru femei, prezinta acum un design cu linii turcoaz ce se intrepatrund dinamic, facand referire la tehnologia Cotton-Tech™. Pe ambele produse sunt subliniate doua mesaje importante: deodorantul nu contine saruri de aluminiu sau alcool si efectul dureaza pana la 48h, pentru a sublinia protectia de durata si respectul fata de piele.

Citește și:

Noul ADIPURE este disponibil in urmatoarele variante:

- Deodorant 150ml – preţ recomandat 15.5 RON

- Roll on 50 ml – preţ recomandat 11.8 RON

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.