Setari Cookie-uri

AVRA Aesthetic Institute, noua destinatie ce promite rezultate comparabile cu cele ale chirurgiei estetice

Institutul AVRA Aesthetic ofera terapii personalizate, non-invazive, pentru fata si corp, efectuate de o echipa de specialisti din diferite arii.

comunicat de presa

AVRA Aesthetic
Lansat in luna octombrie in Bucuresti, institutul de estetica corporala si faciala AVRA aduce in Romania tratamente revolutionare, non-invazive, pentru remodelare si rejuvenare, fiind destinat in aceeasi masura femeilor si barbatilor. Combinand tehnologia de ultima generatie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, Institutul AVRA Aesthetic ofera terapii personalizate, non-invazive, pentru fata si corp, efectuate de o echipa de specialisti din diferite arii.

In fiecare an, la nivel international, numarul procedurilor invazive scade, fiind inlocuite cu proceduri non-invazive, care sunt rapide, eficiente si au rezultate vizibile si de durata, comparabile cu cele obtinute prin proceduri chirurgicale. Cu ajutorul inovatiei tehnologice, aceste rezultate pot fi obtinute astazi fara durere, in sesiuni de tratament scurte, ce pot fi programate in pauza de pranz.

Am gandit AVRA ca un institut de estetica unisex, un loc in care tehnologia inovatoare te ajuta sa te simti bine in corpul si in pielea ta, la orice varsta. In aceasta perioada, in care vorbim foarte mult despre wellness si stil de viata sanatos, avem uneori tendinta de a privi tehnologia ca pe ceva invaziv sau o solutie pentru cei carora le lipseste determinarea. Este, in schimb, una dintre cele mai prietenoase metode prin care poti ajunge cea mai buna varianta a ta, acum, fie potentand rezultatele antrenamentelor sportive si ale unui stil de viata echilibrat sau devenind un declansator si mijlocitor pentru o schimbare cu rezultate rapide si durabile.”, spune Marina Aristotel, AVRA Aesthetic Institute Managing Director.

Beneficiind de experienta castigata in peste 25 ani de activitate in domeniul medicinei si chirurgiei estetice in clinicile SkourasMed din Grecia, Institutul AVRA Aesthetic aduce acum in Romania cele mai avansate solutii tehnologice din lume. Echipa alcatuita din esteticieni specializati, sustinuta de un nutritionist autorizat si de personal medical, ofera protocoale de tratament personalizat care asigura cele mai bune rezultate in cel mai scurt interval de timp, tinand cont de caracteristici individuale precum varsta, parametrii corporali si tipul de piele, istoricul de tratament si stilul de viata.

AVRA Aesthetic AVRA Aesthetic Institute ofera o varietate de tratamente neinvanzive bazate pe folosirea inovatiei tehnologice in: remodelare corporala, refacerea fermitatii pielii, reducerea grasimii si a circumferintei abdomenului si taliei, tratarea cicatricilor si vergeturilor, epilare definitiva, lifting si rejuvenare faciala, precum si alte tratamente dermoestetice pentru probleme ale tenului precum pete pigmentare, cicatrici postacneice, riduri, piele terna, piele flasca.

Toate protocoalele de tratament pentru remodelare corporala de la AVRA includ un program nutritional gratuit, dezvoltat de un consultant in nutritie autorizat, in baza rezultatelor evaluarii corporale cu tehnologia InBody si analiza regimului alimentar, a starii de sanatate si a stilului de viata, astfel incat schimbarile obtinute rapid cu ajutorul tehnologiei sa poata fi mentinute pe termen lung.

La baza protocoalelor de tratament AVRA sta tehnologia inovatoare, recunoscuta a producatorului de echipamente medicale si estetice BTL: BTL Vanquish Me, BTL Exilis Elite, BTL X-WAVE, BTL Lymphastim alaturi de laserul pentru epilare definitiva Platinum GMT Diode, tehnologia pentru hidrodermabraziune si infuzare Jet Peel si peeling-urile chimice si tratamentele cosmetice PCA Skin.

AVRA Aesthetic Institute

Labyrinthe Espace, Str. Paris nr. 61 A, etaj 1

www.avrainstitute.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.