Setari Cookie-uri

Gala Alfaparf Milano 2017 : Un eveniment Concept Beauty Distribution

Gala Alfaparf Milano promite un show aparte, creativ, in care unii dintre cei mai creativi hairstylisti vor exprima tendintele momentului in materie de hairstyling.

comunicat de presa

Alfaparf

Gala Alfaparf Milano 2017 este cel mai mare eveniment al nostru de hairstyling din acest an care va avea loc pe data de 13 noiembrie, la Fratelli, incepand cu orele 16.30. Genny D`AURIA, technician colorist international, este invitatul nostru special, adus pentru prima data in Romania.

Printre altele, Genny este responsabilul echipei care se ocupa de hairstylingul participantelor la evenimentul “Miss Univers”, in 2003 a fost Hairstylistul Oficial al Festivalului de Film Giffoni si azi se ocupa de viitorii stilisti ai Academiei Campaniei "Smile New Generation". La gala va prezenta doua colectii de hairstyling: UP DOWN – care se bazeaza pe ideea de miscare libera, dar bogata si puternica, exprimata in 5 directii creative de mix intre culoare si tunsoare: Carismatica, Intriganta, Ironica, Rebela si Seducatoarea si colectia Playlist – prin care va propune cele mai recente nuante metalice de la Alfaparf Milano – bronze, copper rose si gray black.

Citește și:

gala alfaparf

Pe langa propunerile stilistului italian, Adrianei David, trainer Alfaparf Romania va avea propria prezentare a colectiei Magic Touch sub forma unui show aparte, cu styling si culoare in linii urbane, cu accente couture si avangardiste, nuante, texturi si volume fashion, vibrante si actuale. Vor fi prezentate opt look-uri puternice cu o unicitate data de jocul perfect intre culori electrice, dinamice, dar si pastelate, mixate in detalii impresionante, cu elemente purtabile, dar cu o accentuata latura fashion.

Alfaparf

Totodata, fiecare dintre cei sapte traineri Alfaparf Romania, Andrei Arineanu, Mihaela Vodnar, Ella Boghinciuc, Otescu Harry, Schiell Marius, Angella Kosztándivor propune lucrari originale prin care isi vor exprima viziunile asupra trendurilor actuale de culoare propunand look-uri de impact, ale momentului, si extrem de fashion.

Citește și:

Evenimentul va debuta cu prezentarea celor 8 finalisti ai concursului Next Color GenHAIRation 2017 dintre care se va alege reprezentantul Romaniei la finala din Valencia, 2018. Concursul a constat in crearea unei culori cu totul si cu totul noua, care nu mai exista in niciun catalog de culoare Alfapaf Milano urmand ca finalistul international sa aiba propria nuanta originala, creata de el, in viitorul catalog de mese din 2018.

Gala Alfaparf Milano promite un show aparte, creativ, in care unii dintre cei mai creativi hairstylisti vor exprima tendintele momentului in materie de hairstyling la clubul Fratelli, pe strada Glodeni, nr. 1-3 (intrarea dinspre Barbu Vacarescu).

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.