Setari Cookie-uri

Miss Sporty lanseaza Colectia Look indraznet de Petrecere

Uita de make-up-ul natural si incearca ceva iesit din comun, nebunesc, de neuitat! Noua colectie Miss Sporty te va aduce in centrul atentiei. iti plac aparitiile inedite de pe podiumuri sau de pe Instagram?

comunicat de presa:

Viata este prea scurta pentru a avea un look banal

Uita de make-up-ul natural si incearca ceva iesit din comun, nebunesc, de neuitat! Noua colectie Miss Sporty te va aduce in centrul atentiei. iti plac aparitiile inedite de pe podiumuri sau de pe Instagram? Atunci trebuie sa incerci colectia „Look Indraznet de Petrecere” de la Miss Sporty – vei avea cel mai cool look, la orice party ai merge!

Crazy Smoky! Creion-Fard de Pleoape

Aceasta este cu siguranta cea mai usoara modalitate de a realiza un machiaj smoky eyes! Avand o aplicare usoara si rezultate perfecte de fiecare data, acest combo intre liner si fard te va face sa uiti de orele intregi petrecute in fata oglinzii!

1. Folosind miscari scurte, coloreaza-ti pleoapele superioare in nuante intense cu aplicatorul special al creionului sau opteaza pentru o dunga groasa, trasata la baza genelor. Este atat de usor!

Citește și:

2. Acum trebuie doar sa intorci creionul si sa folosesti buretelul moale pentru un blend perfect.

Pigmentii pe care creionul Crazy Smoky! ii contine sunt atat de intensi incat make-up-ul tau va rezista intreaga noapte – pana la 9 ore, mai precis. Vei avea un look de neuitat!

Negru este o nuanta clasica, desigur – dar acesta este doar inceputul. Noul creion deschide portile catre o noua lume smoky-eyes. Ai de ales intre 5 culori cu totul speciale – nuante delicioase de maro, griuri urbane, nuante de nude demne de podium, roz pal pentru cele mai cool look-uri.

Pret recomandat: 14 RON*

Crazy Look! Mascara

Noua Crazy Look! Mascara iti va aduce un volum impresionant si iti va imbraca genele intr-un negru atat de intens, incat fata ta va radia! Este foarte usor de aplicat.
Crazy Look! Mascara iti va alungi genele si le va oferi un volum incredibil cu ajutorul unei formule hiper-pigmentate, care nu se intinde şi nu curge. Dar nu doar formula este speciala – peria Crazy Star este creata pentru un efect extrem de dramatic, atat pentru genele superioare, cat si pentru cele inferioare. Pret recomandat: 16,50 RON*1

Citește și:

Crazy Tip: Evidentiaza-ti genele din coltul exterior al ochilor si redefineste-le forma. Acest truc iti va mari ochii si vei avea un look 100% fabulos!

Crazy Look! Tus de Ochi

Niciun look de party nu ar fi complet fara eyeliner, iar cu ajutorul acestui tip, iti vei contura ochii cu cele mai glossy si mai intunecate culori. Este perfect pentru a crea cel mai hot look al sezonului – eye dot. Dupa ce a aparut prima data pe podiumuri, acest look a fost adoptat de modele, celebritati si de intregul Instagram. Un singur punct, aplicat direct pe pleoapa inferioara, sub pupila, este cea mai usoara si subtila abordare. Sau, daca te simti foarte creativa, aplica o linie de puncte imediat sub pleoapa inferioara, pentru o aparitie cool & crazy!

Dar asta nu este tot! Poti folosi liner-ul pe post de... creion de tatuat! Creeaza tatuajul pe care ti l-ai dorit intotdeauna oriunde pe corp – arata atat de real si va rezista pana la 12 ore. Pret recomandat : 14 RON*

Citește și:

My BFF Matte Ruj de Buze

Noptile in oras necesita un look statement al buzelor – My BFF Matte Ruj de Buze este perfect pentru aceste ocazii – cele 5 noi nuante mate, delicioase, inspirate de look-urile de pe podium, vor rezista intreaga noapte si nu iti vor usca buzele. Te vei simti foarte confortabil si vei arata fantastic ore intregi. Pret recomandat: 12 RON*2

Crazy Glitter Top Coat cu Efecte Speciale

Daca nici atunci cand iesi in oras nu poti folosi glitter, atunci cand? Este timpul ca unghiile tale sa iasa din anonimat si sa straluceasca – un ingredient esential pentru orice look de party. Aplica peste orice nuanta de oja un strop de glitter cu ajutorul acestor 3 tipuri de top-coat. Argintiu, Auriu sau o nuanta dulce de pastel, albastru. Sweet & cool in acelasi timp!

Indrazneste sa ai un look iesit din comun!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.