Setari Cookie-uri

Frumusete Eterna inspirata de Kate Moss

Rimmel London lanseaza colectia Frumusete Eterna, inspirata de Kate Moss – noi nuante ale rujului-simbol Lasting Finish, paletele de blush-uri si iluminatoare Kate si Crema Iluminatoare Insta Strobbing

comunicat de presa:

Rimmel London lanseaza colectia Frumusete Eterna, inspirata de Kate Moss – noi nuante ale rujului-simbol Lasting Finish, paletele de blush-uri si iluminatoare Kate si Crema Iluminatoare Insta Strobbing

Lasting Finish Ruj de Buze

Lasting Finish este rujul-simbol al Rimmel London. Fiind echivalentul in materie de beauty al celebrei Little Black Dress, este rujul care nu se va demoda niciodata, mai ales avand in vedere faptul ca Rimmel creeaza in permanenta nuante noi pentru aceasta gama. Formula sa cremoasa hidrateaza buzele si iti permite sa obtii acea culoare intensa care dureaza ore in sir. Kate Moss, ambasadoare Rimmel London, isi pune amprenta si de aceasta data asupra designului rujului de buze Lasting Finish, care vine intr-un ambalaj negru mat, cu detalii argintii, ce se potriveste perfect personalitatii indraznete a vedetei.

Citește și:

Cele 4 nuante noi includ tonuri delicioase de maro si nude, pastelate, dar si rosu seducator si grena intens.

Kate Paleta de Blush si Iluminatoare

Rimmel London lanseaza doua palete ce ii poarta semnatura lui Kate: o paleta cu 3 nuante de blush (005 Blush Palette) si o paleta cu 3 nuanţe de iluminatoare (004 Highlighting Palette). Acum poti crea cu usurinta un machiaj natural, de zi, sau unul dramatic, jucaus, potrivit pentru serile in oras. Accentueaza-ti trasaturile si bucura-te de Frumusete Eterna!

Nuante: 004 Highlighting Palette si 005 Blushing Palette

Insta Strobbing

Tehnica de strobing este extrem de celebra printre make-up-artisti si vedete. Spre deosebire de contouring, aceasta presupune doar iluminarea anumitor zone ale fetei, spre exemplu pometi, tample, sub arcada sprancenelor si nu numai. Rimmel London lanseaza acum Insta Strobbing, produsul 2 in 1 care poate fi folosit atat impreuna cu fondul de ten, pentru a-i conferi acestuia o stralucire subtila, fie individual, pentru un efect de iluminare minunat!

Citește și:

Cele doua nuante ale Insta Strobbing-ului, 001 Pink Glow, 002 Gold Glow, se potrivesc oricarei nuante de ten. Acum esti pregatita sa iti surprinzi Frumusetea Eterna intr-un selfie perfect!

Nuante: 001 Pink Glow, 002 Gold Glow

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.