Setari Cookie-uri

5 motive pentru care ar trebui sa te demachiezi inainte de culcare

Demachierea tenului seara va reduce cantitatea de sebum, eliminand totodata bacteriile care conduc la aparitia acneei.

comunicat de presa

biotissima Stim foarte bine cat de greu ne poate parea procesul demachierii seara, dupa o zi foarte obositoare la birou sau in zorii zilei dupa o petrecere trasnet pentru care ai risipit o buna bucata de timp realizandu-ti make-up-ul. Studiile spun ca fiecare zi in care adormim nedemachiate ne imbatraneste cu pana la 5 zile. LifeCare® ti-a pregatit o gama de produse cu Aloe Vera destinata unui ritual complet de ingrijire faciala. Un ingredient cu proprietati deosebite pentru frumusete si sanatate, Aloe Vera, vine cu proprietati anti-inflamatorii si bacteriene datorita carora contribuie la reducerea si eliminarea impuritatilor. Este bogata in vitaminele C si E – doua dintre cele mai importante vitamine pentru piele, cu ajutorul carora tenul devine mai sanatos si mai luminos.

Iata mai jos 5 motive pentru care ar trebui sa devina o obisnuinta demachierea tenului seara.

Citește și:

1. Reduce cantitatea de sebum

Demachierea tenului seara va reduce cantitatea de sebum, eliminand totodata bacteriile care conduc la aparitia acneei. In acest mod, vei scapa mult mai rapid de imperfectiunile pielii. in plus, fara sa realizezi, in decursul unei zile iti atingi de nenumarate ori fata cu mainile facand-o sa devina cea mai expusa parte a corpului la bacterii.

Chiar daca pare destul de incomod procesul demachierii, il poti simplifica optand pentru un produs bifazic, precum Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima®. Continutul concentrat de Aloe Vera si de ulei de macadamia confera demachiantului o textura usoara, care ii permite sa fie foarte rapid absorbit de piele. Uleiul de Macadamia este cea mai bogata sursa BIO de acid palmitoleic care ajuta la mentinerea prospetimii si sanatatii tenului.

2. Cremele de noapte au un efect mult mai intens asupra tenului curat

Citește și:

Indepartandu-ti machiajul, sebumul si murdaria le oferi produselor de ingrijire, in special, cremelor de noapte, o baza mult mai propice pentru o eficienta maxima. In timpul somnului, pielea se afla in repaus permitand ingredientelor active sa patrunda in epiderma, accelerand metabolismul celulelor. Acest proces este esential daca iti doresti un ten sanatos, tanar si frumos pentru o lunga perioada.

3. Contribuie la pastrarea vitalitatii pielii

Tenul are propriul mecanism de exfoliere, constand in indepartarea celulelor moarte. Insa, daca pielea este acoperita cu produse de make-up nu va putea sa isi duca la bun sfarsit procesul, rezultand un ten obosit, uscat si lipsit de prospetime. Pentru a observa efecte maxime, este de preferat ca dupa fiecare demachiere sa folosesti Lotiunea tonica cu Aloe Vera Biotissima®. Formula 100% BIO imbogatita cu Nectapure si extracte din plante din Alpii Elvetieni revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire. Extractul de Aloe Vera imbogatit de Clary-Sage contracareaza efectele poluarii si contribuie la refacerea aspectului tanar si sanatos al tenului.

Citește și:

4. Protejeaza sanatatea zonei ochilor

Daca nu obisnuiesti sa iti cureti fata de machiaj, este posibil ca pe timpul noptii sa te freci la ochi provocand ruperea si fragilizarea genelor. De asemenea, poti capata iritatii sau posibile infectii ale ochilor. De aceea, pentru a evita astfel de probleme, nu uita sa iti cureti bine tenul cu un demachiant delicat potrivit pielii tale.

5. Vei evita murdarirea pernei

Daca alegi sa te bagi in pat fara sa iti fi curatat fata in prealabil, cu siguranta, fata de perna se va murdari considerabil, iar in urmatoarea seara, toata aceasta murdarie se va reintoare pe piele, contribuind la aparitia imperfectiunilor. Un ten curat inseamna o piele sanatoasa, asa ca evita orice actiune ce i-ar putea dauna sanatatii si frumusetii tale si opteaza pentru produse naturale, care nu afecteaza epiderma.

Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garantia beneficiilor importante aduse sanatatii tenului. A trai Bio inseamna a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel ca, un mod de viata organic reprezinta o alegere fireasca pentru cei ce vor sa-si schimbe viata. Cosmeticele Bio-organice sunt benefice nu numai pentru om, ci si pentru natura, producatorii de cosmetice organice incercand sa foloseasca ambalaje cat mai putine, si biodegradabile, pentru a nu dauna mediului inconjurator.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.