Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru un makeup fabulos de sarbatori

De sarbatori uita de paleta cu farduri in nuante naturale! Trebuie sa stralucesti si sa iesi din anonimat!

Ne mai despart cateva zile de Craciun si stim ca unele dintre voi deja au inceput numaratoare inversa spre imaginea brazilor impodobiti, prajiturelelor traditionale, zapezii si mai ales intalnirilor cu prietenii si familia.

Pregatirile de sarbatori stim bine ca incep cu mult inainte. Ce rochie port, coafura, dar mai ales cum imi asortez machiajul ocaziei si contextului petrecerii sunt elemente pe care nu trebuie sa le scapi din ochi.

Ineditul isi face loc cu gratie printre preferintele fashionistelor adevarate, in timp ce clasicul se updateaza in permanenta, preluand elemente moderne spectaculoase. Daca nu ai idei despre ce machiaj sa alegi anul acesta pentru petrecerile de sarbatori, uite ce iti propune make-up artistul profesionist Katiusa Popovici (http://www.katiusapopovici.ro/):

1. Ochi foarte bine accentuati

Citește și:

machiaj de sarbatori

De sarbatori uita de paleta cu farduri in nuante naturale! Trebuie sa stralucesti si sa iesi din anonimat! Accentul este pus pe ochi, iar tu ai nevoie de un eyeliner, o paleta de culori in nuante pe care nu te-ai gandit ca le vei folosi vreodata, un dermatograf si un rimel.

Poti sa le folosesti pe toate la un loc, creand umbrele oculare, o linie foarte bine trasata de tus, putin dermatograf pe conjuctiva pleoapei inferioare si la final aplici rimelul. Daca nu doresti sa iti realizezi umbrele oculare sau nu ai indemanare in aceasta tehnica, poti foarte usor sa creezi o linie mai groasa de eyeliner la bazagenelor pleoapei superioare si sa adaugi in interiorul ochiului putin iluminator.

„In functie de rochia si accesoriile alese, un rol pregnant pentru a avea o seara perfecta il joaca machiajul purtat. Machiajul de seara poate fi indraznet, dramatic sau minimalist in functie de tematica evenimentului la care participi sau de tinuta pe care intetionezi sa o porti. Ochii pusi in evidenta vor atrage intotdeauna privirele, iar cele mai potrivite culori in acest sens sunt: negrul, visiniul, maroul si rozul pudra. Alege organge pentru ochii verzi, albastrul marinar pentru ochii caprui, un negru intens (smokey eyes) pentru ochii albastri si burgundy pentru ochii negri.”, recomanda makeup artistul profesional Katiusa Popovici.

Citește și:

2. Buze conturate

machiaj de sarbatori

Daca credeai ca scapi doar cu un machiaj al ochiilor pentru aceste evenimente, te-ai inselat! In trend sunt si buzele accentuate si conturate. Ai nevoie de un creion de buze cu care sa depasesti foarte putin linia naturala a buzelor si de un ruj mat, care dupa cum stii iti va face buzele sa para mai voluminoase.

„Trebuie neaparat sa incercati rujurile mate! Pentru noaptea de Revelion un ruj mat este ideal. Nu doar ca iti va rezista toata seara, dar te va face sa fii mult mai senzuala si mai atractiva. Ai la dispozitie orice nuanta, astfel incat sa fii sigura ca ai de unde alege ceea ce ti se potriveste.”, te sfatuieste Katiusa Popovizi.

3. Gene lungi

Genele lungi aduc un farmec aparte oricarui machiaj, indiferent daca este unul natural sau extravagant. Ei bine, de aceasta data poti sa aplici mai mult rimel pe pleoapa inferioara, iar daca nu ai facut asta pana acum, te sfatuim sa o faci! Rimelul iti va face genele mai lungi si iti va completa machiajul ochilor in profunzime. Make-up artistul Katiosa Popivici considera ca: „Pentru un asemenea eveniment genele lungi aduc un plus de stralucire intregului machiaj. Pe langa rimel te sfatuiesc sa incerci sa iti pui si gene false. Efectul va fi unul de neinlocuit!”.

Citește și:

4. Efecte metalice

machiaj de sarbatori

Un trend care si-a facut cat mai accentuata aparitia in machiaj sunt culorile metalice, care va dau un aer de putere, incredere si siguranta, pe langa stralucirea pe care ti-o atribuie fardul. Evenimentele de acest gen se numara printre cele mai complexe, iar un amanunt metalic de la tinuta sau machiajul tau nu va trece neobservat. Totul se invarte in jurul culorilor metalice, pentru ca te fac sa fii cea mai stralucitoare stea!

Pentru o seara importanta, precum cea de Revelion, machiajul tau trebuie sa fie unul unic. Pentru asta trebuie sa stii cum sa te machiezi astfel incat totul sa fie perfect. Katiusa Popovici va ofara un curs de self-makeup in doar 1-2 zile pentru a invata care sunt tehnicile de makeup cele mai potrivite pentru fizionomia ta si care sunt culorile metalice care iti pun in evidenta culoarea ochilor si privirea. „Imi place sa cred ca intr-o noapte importanta, precum cea de Revelion, machiajul unei domnisoare sau doamne trebuie sa atinga cote absolute, asta ca sa nu treaca neobservata pe langa ceilalti invitati de la eveniment. Un machiaj precum cel in nuante metalice iti va pune nu doar culoarea ochilor in evidenta, ci toata fizionomia. Daca ochii tai stralucesc, cu siguranta vei stralucii cu totul!”, afirma makeup artistul Katiusa Popovici.

Citește și:

5. Iluminare completa

Luminitele de Craciun nu sunt singurele care trebuie sa straluceasca. Tu trebuie sa fii mai presus de ele! Crezi ca ce ti-am sugerat pana acum este suficient? Ei bine, te inseli! Un ultim pas pentru un machiaj impecabil si luminos este tehnica de iluminare a fetei. Indiferent de machiajul ochilor ai nevoie sa iti luminezi putin coltul inferior din curba sprancenii, arcul lui Cupidon, nasul, barbia si zonele de deasupra pometilor. Aceste elemente ale fetei sunt de fapt trasaturile tale feminine, care trebuiesc puse in evidenta pentru astfel de evenimente. Recomnadarea specialistului Katiusa Popovici este: „Pentru un machiaj impecabil, iluminarea trebuie sa fie nelipsita. Nu uita de acest pas! iti vei pune in evidenta fata si elementele unice cu care ai fost inzestrata. Te sfatuiesc sa radiezi in aceste sarbatori oferindu-ti increderea de care ai nevoie!”.

Citește și:

Iar ca machiajul tau sa fie complet si rezistent nu uita sa aplici un spary fixator peste toata fata!

Katiusa Popovici te asteapta cu si mai multe sfaturi si makeup-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiusa are specializare in machiaje beauty, fashion, in machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar si in stilizarea sprancenelor si aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei il poti vedea pe www.katiusapopovici.ro si pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.