Setari Cookie-uri

Advertorial Calatorii olfactive: Antidot pentru stres cu liliac si citrice

Parfumul este fericire si relaxare imbuteliata, o clipa de liniste in agitatia zilnica, o calatorie olfactiva catre momentele de repaus. Notele sale de liliac si citrice, cu accente de chihlimbar si cedru sunt combinatia perfecta din tot ce e mai bun si mai aromat iarna, pastrand emotia si amintirea primaverii ce va veni. 

Pentru ca traversez o perioada stresanta iar toleranta pentru aglomeratie si agitatie este sub nivelul marii, am decis sa profit de mini-vacanta de 1 decembrie pentru o escapada la spa. Astfel, in vreme ce tot bucuresteanul statea in coloana la Comarnic, eu fredonam in gand, rand pe rand, toate melodiile de la Vama Veche in vreme ce rulam pe autostrada pustie catre mare si, mai apoi, prin vama pustie catre bulgari.

Seara m-a gasit pe marginea unei piscine luminate discret, cu muzica in surdina si un binemeritat pahar de vin. Mai apoi, am decretat ca planetele mi-erau in cele din urma aliniate fara cusur cand am constatat ca aveam in geanta una dintre cele mai placute creme de corp pe care mi-a fost dat sa le testez anul acesta, un aliat de nadejde pentru pielea deshidratata de la clorul din piscina.

Crema de corp Lillà Lillà are un efect puternic hidratant datorita uleiului si proteinelor hidrolizate din canepa, a uleiului de bumbac si a untului de cocos, un ingredient nelipsit din formula produselor pe care le folosesc de mai bine de cinci ani pentru ingrijirea corpului. Pe langa abilitatea desavarsita de hidratare, crema contine un strop de parfum de liliac, o aroma care incurajeaza mangaierile jucause si jocurile indragostitilor, motiv pentru care nu va recomand utilizarea cremei atunci cand aveti si copiii cu voi.

Un alt element care m-a cucerit este textura cremei, matasoasa si fluida, usor de absorbit de catre tegument, lansand in urma doar pielea catifelata si un parfum delicat si ispititor.

Din fericire, din gama Lillà Lillà face parte si parfumul omonim, un produs pe care am in plan sa il pastrez in geanta drept antidot pentru clipele coplesitoare ce vor veni. Parfumul este fericire si relaxare imbuteliata, o clipa de liniste in agitatia zilnica, o calatorie olfactiva catre momentele de repaus. Notele sale de liliac si citrice, cu accente de chihlimbar si cedru sunt combinatia perfecta din tot ce e mai bun si mai aromat iarna, pastrand emotia si amintirea primaverii ce va veni.

Este dificil de spus care dintre gamele L’Erbolario mi-a cucerit inima in acest an. Fiecare dintre ele a venit intr-un moment in care aveam mai multa nevoie de ea, purtand cu sine solutia sau emotia ce imi lipsea. In mod cert Lillà Lillà ocupa un loc fruntas datorita aromelor discrete si delicate surprinse in sticlutele cochete si feminine. Le recomand cu drag acelora dintre voi pentru care ingrijirea corpului este o forma de relaxare. Totodata, gamele L’Erbolario sunt cadouri excelente datorita prezentarii spectaculoase si a calitatii desavarsite.

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate in Italia in ambalaj sustenabil, reciclabil si prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic.

Produsele NU sunt testate pe animale si NU contin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilati, derivate din PEG, conservanti care elibereaza formaldehina, posibile surse de gluten.

Noile game se gasesc in farmaciile Sensiblu selectionate. Pentru mai multe intrebari si informatii despre produsele L’Erbolario, te asteptam pe https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.