Setari Cookie-uri

Beneficiile uimitoare ale uleiului de canepa, reunite in gama Hemp Oil de la Dr. Organic

Datorita beneficiilor uimitoare pe care le inglobeaza uleiul de canepa, Dr. Organic a creat o intreaga gama de produse sub denumirea Organic Hemp Oil.

comunicat de presa

Uleiul de canepa organic este recunoscut drept cel mai echilibrat ulei din natura. Avand un continut bogat de acizi grasi esentiali (Omega 3, 6 si 9), acesta are proprietati unice de stimulare, hidratare si protectie a pielii si a parului.

Datorita beneficiilor uimitoare pe care le inglobeaza uleiul de canepa, Dr. Organic a creat o intreaga gama de produse sub denumirea Organic Hemp Oil, ce are la baza acest ingredient miraculos pentru frumusete.

In cosmetica este folosit in multe produse anti-imbatranire, pentru a trata pielea uscata, deshidratata sau matura.

Gama Organic Hemp Oil este testata dermatologic si ofera produse cu adevarat revolutionare:

Crema 24h cu ulei de canepa organica - o crema revitalizanta care hidrateaza pana la 24 ore, ajutand la hranirea si calmarea pielii.

Organic Hemp Oil

Tratament intensiv pentru maini si unghii cu ulei de canepa organic - ajuta la calmarea si catifelarea pielii si ofera un efect dovedit de hidratare de pana la 24 ore.

Citește și:

Deodorant cu ulei de canepa organic - ofera protectie de durata, calmeaza si revitalizeaza pielea.

dr organic Ser intensiv pentru ochi cu ulei de canepa organic - ajuta la netezirea si hidratarea zonelor delicate din jurul ochilor.

Lotiune de corp cu ulei de canepa organic - regleaza hidratarea si ajuta la netezirea, revitalizarea si hranirea pielii.

dr organic

Sampon si balsam 2 in 1 cu ulei de canepa organic - stimuleaza parul, lasandu-l revigorat, intarit si vizibil hranit.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor in produsele sale, creand formule organice, fara compusi chimici daunatori (parabeni, SLS, ftalati, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea si mediul inconjurator. Acestea sunt disponibile exclusiv in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe intrebari si informatii despre Dr. Organic, acceseaza: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.