Setari Cookie-uri

Daruieste lumina magica din Provence alaturi de L'OCCITANE

L'OCCITANE ofera colectii pretioase, originale, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu seturi cadou pentru ingrijirea fetei si a corpului.

comunicat de presa

l'occitane

In fiecare an, acelasi sentiment de anticipare si entuziasm umple aerul. Vine Craciunul! Este un moment atat de fericit, plin de daruri si momente minunate alaturi de familie, cand toata lumea se aduna in jurul bradului si al mesei! In acest spirit, L'OCCITANE a creat cele mai frumoase colectii de Craciun, aducand sezonului festiv mai multa magie decat oricand ...

l'occitane

In 2017, L'OCCITANE sarbatoreste bunastarea. Pentru a incheia anul intr-un mod cat mai festiv, cadourile pentru ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, ingrijirea parului si colectiile de parfumuri sunt pline de culoare si rasfat!

Descopera intreaga selectie de cadouri #MagicOfProvence: parfumuri noi in editii limitate, asezate in cutii de cadouri minunate, dar si seturi de cadouri clasice din game adorate de tine, ce contin ingrediente naturale. L’OCCITANE ofera colectii pretioase, originale, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu seturi cadou pentru ingrijirea fetei si a corpului.

Citește și:

l'occitane
Vino in magazinele dedicate L’OCCITANE, in spatiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selectionate sau intra pe https://ro.loccitane.com/ si alege cadoul magic pentru tine sau pentru cineva drag!

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.