Setari Cookie-uri

Ritualuri spa aromate pentru o acomodare lina cu sezonul rece

Terapiile spa inspirate de aromele iernii iti vor oferi rasfatul suprem la finalul unei zile agitate, vor reda corpului confortul termic, iar pielii, catifelarea si supletea.

comunicat de presa

La THAIco Spa, simturile iti vor fi alintate cu o combinatie savuroasa de arome de scortisoara, ghimbir, portocala si ciocolata. Totul pentru a-ti reda echilibrul interior si relaxarea deplina.

Terapiile spa de iarna sunt disponibile pentru a fi comandate online, sub forma de gift voucher pe www.thaicospa.ro si sunt o optiune ideala pentru cei care vor sa ofere experiente unice celor dragi.

Calatorie senzoriala de iarna

terapii spa

Ritualul incepe cu o sesiune in hammam si cu un exfoliant aromatic cu scortisoara, ghimbir, nuca de cocos organica si zahar. Acesta are rolul de a calma disconfortul muscular, durerile articulare si de a reechilibra pielea uscata. Tratamentul continua cu aplicarea pe intreg corpul a unei masti cu ghimbir si miere, care va hrani si catifela pielea. Apoi, corpul tau va fi rasfatat sub stropii delicati ai dusului Vichy. Masajul corporal cu ulei cald de scortisoara si ghimbir incheie calatoria senzoriala si te poarta intr-un univers al relaxarii depline.

Citește și:

Terapie prin baie turceasca (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu scortisoara si ghimbir ~ Impachetare corporala cu ghimbir si miere ~ Dus Vichy ~ Masaj cu aromaterapie

Durata: 2,5 ore

Ciocolata cu portocala si scortisoara pentru doi

spa

Acest ritual este o oportunitate de a experimenta momente unice alaturi de persoana draga, intr-o atmosfera calda si relaxanta, in care uitati de grijile cotidiene si va lasati rasfatati cu ciocolata neagra. Ritualul incepe in hammam si continua cu un exfoliant pentru corp cu portocala si scortisoara. Urmeaza o baie pretioasa cu lapte in timpul careia veti fi serviti cu ceai fierbinte cu scortisoara si cu trufe de ciocolata. La final, masajul aromatic cu ciocolata va lasa pielea neteda, supla si catifelata. Ingredientele pretioase hranesc si catifeleaza pielea, conferindu-i o nuanta de bronz delicat. De asemenea, ele previn acneea si petele pigmentare.

Citește și:

Terapie prin baie turceasca (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu portocala si scortisoara ~ Baie pretioasa cu lapte ~ Masaj aromatic cu ciocolata

Durata: 2,5 ore

Candle Massage

tratament

Acesta este un tratament inovator destinat celor care doresc sa obtina o piele stralucitoare si matasoasa, dar si relaxare deplina. O lumanare speciala din ingrediente naturale provenite din unturi si uleiuri esentiale din plante exotice se topeste intr-un unguent pretios, cald. Acesta este picurat pe corp si masat cu miscari prelungi. Se obtin rezultate spectaculoase pe toate tipurile de piele.

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj cu lumanare din ulei

Durata: 1 ora

Masaj balinez cu pietre vulcanice fierbinti

tratament balinez

Acest masaj se realizeaza cu miscari lungi care va incalzesc si induc o stare desavarsita de calm si buna dispozitie. Uleiurile de aromaterapie usor incalzite sunt picurate pe trup si masate pentru a se absorbi in piele, folosind miscari prelungi, largi, care favorizeaza relaxarea profunda. Pietrele vulcanice fierbinti sunt folosite pentru ajustarea presiunii masajului la nevoile dvs. si pentru eliberarea tensiunii. Acest masaj bland va lasa mintea, trupul si spiritul linistite si relaxate.

Citește și:

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj balinez cu pietre vulcanice fierbinti

Durata: 1,5 ore

Escapada de iarna THAIco

THAIco SPA

Energizati-va si incalziti-va cu ritualul de iarna detoxifiant conceput de catre terapeutele THAIco. Incepeti prin a va incalzi in sauna timp de 20 minute, contrastati experienta cu un scurt dus rece si apoi scufundati-va intr-o baie florala fierbinte. Aceasta alternanta fierbinte-rece reprezinta un exercitiu sanatos pentru sistemul circulator in lunile de iarna. Ritualul se incheie cu un masaj energizant selectat din meniul THAIco SPA.

Sauna ~ Baie florala fierbinte ~ Ritual floral pentru picioare ~ Masaj de relaxare

Durata: 2 ore

Nopti de vis

ritual spa

Acest ritual profund relaxant si revitalizant incepe cu o exfoliere delicata cu un soufflé cu ghimbir si portocala, pentru protectie impotriva afectiunilor sezonului rece. Apoi veti fi rasfatat(a) cu o baie florala luxurianta, iar terapeutul THAIco va incheia tratamentul cu un masaj cu unt de corp cu ghimbir si portocala, care va va purta in atmosfera magica a Sarbatorilor.

Citește și:

Terapie prin baie turceasca (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu ghimbir si portocala ~ Baie florala cu lapte ~ Masaj aromaterapeutic cu ulei fierbinte de ghimbir si portocala

Durata: 2,5 ore

Tratament cu ghimbir pentru manichiura si pedichiura

ingrijire

Delectati-va cu optiunile pentru ingrijirea naturala a unghiilor cu arome de sarbatori. Tratamentul cu ghimbir pentru manichiura si pedichiura asigura hidratarea puternica necesara mainilor si picioarelor in sezonul rece. Gomajul cu zahar, portocala si vanilie stimuleaza delicat pielea iar untul cu ghimbir si portocala o hraneste in profunzime. Acest tratament minunat consta in pilirea si lustruirea unghiilor, ingrijirea cuticulelor si infrumusetarea cu oja preferata. El va va pregati mainile si picioarele pentru perioada speciala de la finalul anului!

Exfoliant cu portocala si vanilie ~ Manichiura si pedichiura

Citește și:

Durata: 1 ora si 20 minute

THAIco SPA: Intrarea Sevastopol, nr. 1, Sector 1, Bucuresti

Programari: booking@thaicospa.ro / 0729 842 426/ www.thaicospa.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.