Setari Cookie-uri

Jessica Cosmetics lanseaza 3 noi kituri-cadou in editie limitata pentru Sarbatori

Stralucirea este cuvantul de ordine in aceasta perioada! Cu o formula eco-friendly si 100% cruelty free, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiura rezistenta si atragatoare!

comunicat de presa:

Jessica Cosmetics coloreaza sezonul festiv in nuante indraznete si irezistibile. Acum poti straluci fara limita cu noile kituri-cadou create special pentru sarbatorile de iarna: Slip Into Sparkles, Phenom Holiday si Candy Cane.

Stralucirea este cuvantul de ordine in aceasta perioada! Cu o formula eco-friendly si 100% cruelty free, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiura rezistenta si atragatoare!

Slip Into Sparkles

Ti-ai pregatit outfiturile pentru Craciun si Revelion? Kitul in editie limitata Slip Into Sparkles adauga si mai multa sclipire look-ului tau! Acesta contine o o oja metalica si un gel de unghii din colectia GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele in care vrei sa impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration ofera rezistenta si stralucire, fara sa afecteze integritatea si sanatatea unghiilor!

Citește și:

Phenom Holiday

Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideala pentru iubitoarele de manichiuri rezistente si sofisticate. Contine un tratament de intretinere – REWARD, un lac de unghii si un top – Finale Shine din colectia Phenom.

REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. imbogatit cu plante naturale si antioxidanti, cu vitaminele A, C si E, acest produs mentine sanatatea, rezistenta si flexibilitatea unghiilor. Lacurile de unghii Phenom Vivid Color ofera rezistenta indelungata si stralucire intensa.

Candy Cane

Cinci nuante glittery iti vor colora Craciunul tie si persoanelor dragi. Ambalajul de sarbatoare, candy cane, il face cadoul potrivit de pus sub brad. Straluceste!

Nu exista "prea mult rasfat" atunci cand vine vorba de manichiura ta. Anul acesta de Sarbatori, ofera-le celor dragi, dar si tie, kiturile-cadou Jessica Cosmetics. Lasa putina stralucire in urma ta oriunde mergi cu o manichiura de vis!

Citește și:

Jessica Cosmetics este un brand de renume in industria unghiilor naturale. Compania are reprezentante in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor adus la viata de Jessica Vartoughian porneste de la premiza ca asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate si casante si fiecare necesita o ingrijire adecvata.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.