Setari Cookie-uri

Advertorial Idei de cadouri pentru toti: De la cea mai buna prietena pana la cel mai pretentios iubit

Idei care mai de care mai indraznete pentru a-ti surprinde prietenii si familia.

Mai este putin si vom pasi in urmatorul an. Dar inainte sa te gandesti unde sa petreci Revelionul si sa faci lista cu dorinte pentru anul urmator, trebuie sa ”supravietuiesti” sezonului de cadouri. Sursa de stres, dar si de bucurie, in aceasta perioada te transformi intr-unul din ajutoarele Mosului si cauti cele mai frumoase cadouri.

Chiar daca pentru tine Craciunul nu este despre cadouri ci despre reuniune...cu familia si cu prietenii, o perioada in care te rupi de grijile vietii de zi cu zi, intelegi ca rolul lor este de a transmite sentimentele fata de o anumita persoana. Din acest motiv faci din cautarea de cadouri un adevarat ritual.

An de an, ai idei care mai de care mai indraznete pentru a-ti surprinde prietenii si familia. Stii ca un cadou bun trebuie sa fie in primul rand util, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie lipsit de imaginatie. Investesti energie, timp si bani in alegerea cadoului potrivit, totul pentru ca stii cata bucurie va aduce celor dragi si in acest fel si tie.

Panasonic stie cat de dificil este sa gasesti cadoul potrivit, de aceea are pregatit cate ceva pentru fiecare persoana din viata ta. Pentru cele mai bune prietene recomandam epilatoarele Panasonic ES-ED96 si ES-WS24 - rapide si eficiente, sunt instrumente de nelipsit din orice ritual de frumusete. Pentru barbatii din viata ta, fie ca este vorba de tatal tau, un unchi drag sau iubitul, aparatele de ras ES-L33 si ER-GB80 sunt intotdeauna cadouri utile.

Pentru un ritual de ingrijire complet

A devenit deja un cliseu, dar secolul XXI este unul al vitezei si acest lucru este resimtit din plin si la nivel individual. Epilatoarele Panasonic vin in intampinarea femeilor ocupate, care vor sa faca economie de timp, dar totusi sa se ocupe de ingrijirea lor.

Epilatorul ES-ED96 vine la pachet cu 8 accesorii, printre care perie de fata si pentru coate si piatra de calcai. Noua perie de fata cu vibratii sonice este delicata cu pielea si inlatura machiajul mult mai bine decat spalarea manuala conventionala. De asemenea, capul de epilare pivotant cu doua discuri asigura o epilare mai rapida si mai eficienta.

idei de cadouri Pentru femeile care vor sa se bucure de o experienta a epilarii lipsite de durere, un cadou potrivit este epilatorul ES-WS24. Datorita elementului de protectie a pielii, procedura este nedureroasa. Cele 24 de capete de prindere asigura prinderea eficienta de la radacina chiar si a firelor de par scurte sau subtiri. Aparatul este dotat cu 4 accesorii care indeparteaza firele de par nedorite de pe brate si de pe picioare.

epilator Si barbatii au ritualul lor de frumusete

Indiferent ce tip de barba are sotul sau iubitul tau, aparatele de ras Panasonic asigura un barbierit neted si precis. ES-SL33 vine cu un sistem de taiere cu trei lame pentru un barbierit eficient. Lamele ascutite la 30 de grade cu precizie nanometrica sunt arcuite si adaptabile pentru a asigura o acoperire eficienta si un nivel maxim de confort. Aparatul de ras poate fi folosit chiar si sub dus, este usor de curatat si are un design ergonomic pentru tinere usoara in mana.

idei de cadouri pentru el

Pentru barbatii care doresc sa economiseasca cat mai mult timp atunci cand vine vorba de ingrijirea lor corporala, aparatul de ras ER-GB80 li se potriveste perfect. Dotat cu patru accesorii, aparatul poate fi folosit pentru tunderea barbii, a parului de pe cap si a celui de pe corp. Lamele sunt din otel inoxidabil, rexistente, cu o muchie ascutita la 45 de grade pentru o taiere precisa.

cadouri pentru el


Kudika
13 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.