Setari Cookie-uri

Ingrijirea pielii in sezonul rece cu Le Petit Olivier

Le Petit Olivier te invita sa inchizi ochii si sa iti imaginezi o calatorie in superba regiune Salon de Provence.

comunicat de presa

Le Petit Olivier

In sezonul rece, hidratarea pielii este la fel de importanta ca hainele groase, fularul sau manusile. Pentru curatarea si ingrijirea potrivita a pielii, natura este cea care ne vine in ajutor, ca de fiecare data, atunci cand avem mai mare nevoie.

Le Petit Olivier te invita sa inchizi ochii si sa iti imaginezi o calatorie in superba regiune Salon de Provence. Sa fie vorba de un lan de lavanda, de o gradina cu trandafiri sau o livada de lamai? Descopera mireasma fructelor si florilor din regiunea Grasse, capitala parfumului, in cremele de dus si sapunurile solide Le Petit Olivier®. Spuma matasoasa si mirosul deosebit din cremele de dus vor fi un rasfat pentru piele si te vor face sa simti prospetimea fructelor si delicatetea florilor in intimitatea propriei locuinte.

Iata mai jos cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont in ritualul tau de ingrijire a pielii pentru a trece de sezonul rece cu o piele hidratata si o stare de bine!

Citește și:

Ai grija de mainile tale cu blandete

Iarna, cand frigul ne trateaza cu asprime, mainile au nevoie de o curatare blanda si de hidratare. Da-ti voie sa visezi si sa te incarci cu energie, folosind sapunurile solide extra delicate din gama Le Petit Olivier® cu baza de origine vegetala si glicerina.

Fabricate in Franta si imbogatite cu ulei de masline, aceste sapunuri solide au o formula de ingrijire potrivita pentru toate tipurile de piele. Pastreaza pe piele parfumul discret al extractelor naturale de lamaie, trandafir sau lavanda din regiunea Grasse!

Invaluie-ti corpul in spuma cremoasa

Un rasfat pentru simturi, cremele de dus Le Petit Olivier® au o textura voluptoasa si spuma catifelata. Varietatea de fructe si flori din cremele de dus este o explozie de bucurie. Extractele naturale de zmeura, iasomie, coacaze negre sau lamaie te vor binedispune in timp ce pielea ta se va bucura de cele mai fine atingeri si de un miros proaspat.

Citește și:

Alege cel mai bun ingredient natural pentru tenul sensibil

Mai mult decat un secret al longevitatii, uleiul de masline este, de asemenea, un secret uimitor pentru infrumusetare datorita proprietatilor hidratante si nutritive. Gama de ingrijire cu ulei de masline oferita de Le Petit Olivier® dezvaluie beneficiile uleiului de masline din componenta produselor cosmetice: acest aur verde este benefic pentru piele gratie calitatilor sale de hidratare, proiectie si hranire a pielii.

Despre Le Petit Olivier®

Le Petit Olivier® este un brand frantuzesc de produse cosmetice si de ingrijire pornit din inspiratia fata de natura si dorinta de a proteja sensibilitatea corpului femeii. Valorile Le Petit Olivier® includ respectul pentru frumusete si natura, redat prin selectia atenta a ingredientelor.

Respectul pentru femei se regaseste in toate actiunile brandului, de la folosirea extractelor naturale pana la sustinerea Asociatiei One Voice care lupta pentru drepturile animalelor. Le Petit Olivier® nu creeaza simple cosmetice, ci ofera produse care iti dau o stare de bine si au grija de pielea ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.